A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

2015. május 13.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2015-ben is egyedülálló zenei különlegességet kínál az Alba Regia 2015. májusi különkiadása és az augusztusi nagy fesztivál is.

A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

A tavaly első alkalommal – és hatalmas sikerrel – megrendezett Alba Regia Feszt és Jazzverseny idén tovább folytatja a megkezdett hagyományt. Székesfehérvár élénk zenei hagyományokkal rendelkezik, erre a színes zenei palettára került fel 2014-ben új színként a három napos nemzetközi zenei fesztivál és annak őszi-tavaszi különkiadása.

A szervezők meghívására a nemzetközi és a hazai jazzélet meghatározó szereplői adnak koncertet a 2015. május 22-i különkiadás koncerten és a 2015. augusztus 3. és 5. között megrendezésre kerülő nyári fesztiválon.

Májusban a világ egyik legjobb basszusgitárosa, Dominique Di Piazza lép fel a Városháza Dísztermében, augusztusban pedig három napig három helyszínen világhírű külföldi és magyar művészek produkcióitól lesz hangos Székesfehérvár.

A Vörösmarty Színházban fellép az Electro Deluxe, a Városház téren többek között a Balázs Elemér Group, a Hot Jazz Band, az Eric Essic’s Move Trio (USA), a Múzeumkertben a Loop Doctors s a Borbély Műhely ad majd különleges térzenét.


 

 

Szólj hozzá!


Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az...

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.

Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Jó, jó, nem maradék nélkül, mert azért ahhoz elég gyorsan kellene játszani, és az egyetlen este még akkor sem lenne feltehetően elég: a zenekar minden korszakból kiválogatja a zenetörténetben (is) ikonikussá vált slágereket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek