A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

2015. május 13.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2015-ben is egyedülálló zenei különlegességet kínál az Alba Regia 2015. májusi különkiadása és az augusztusi nagy fesztivál is.

A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

A tavaly első alkalommal – és hatalmas sikerrel – megrendezett Alba Regia Feszt és Jazzverseny idén tovább folytatja a megkezdett hagyományt. Székesfehérvár élénk zenei hagyományokkal rendelkezik, erre a színes zenei palettára került fel 2014-ben új színként a három napos nemzetközi zenei fesztivál és annak őszi-tavaszi különkiadása.

A szervezők meghívására a nemzetközi és a hazai jazzélet meghatározó szereplői adnak koncertet a 2015. május 22-i különkiadás koncerten és a 2015. augusztus 3. és 5. között megrendezésre kerülő nyári fesztiválon.

Májusban a világ egyik legjobb basszusgitárosa, Dominique Di Piazza lép fel a Városháza Dísztermében, augusztusban pedig három napig három helyszínen világhírű külföldi és magyar művészek produkcióitól lesz hangos Székesfehérvár.

A Vörösmarty Színházban fellép az Electro Deluxe, a Városház téren többek között a Balázs Elemér Group, a Hot Jazz Band, az Eric Essic’s Move Trio (USA), a Múzeumkertben a Loop Doctors s a Borbély Műhely ad majd különleges térzenét.


 

 

Szólj hozzá!


Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió igazgatótanácsa hozta meg és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.

Újra Budapestre érkezik Al Di Meola!

A Grammy-díjas gitárvirtuóz 2019. május 12-én a MOM Kulturális Központba látogat, ahol a tavasszal megjelent Opus című albumának turnéja kapcsán ad koncertet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek