A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

2015. május 13.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2015-ben is egyedülálló zenei különlegességet kínál az Alba Regia 2015. májusi különkiadása és az augusztusi nagy fesztivál is.

A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

A tavaly első alkalommal – és hatalmas sikerrel – megrendezett Alba Regia Feszt és Jazzverseny idén tovább folytatja a megkezdett hagyományt. Székesfehérvár élénk zenei hagyományokkal rendelkezik, erre a színes zenei palettára került fel 2014-ben új színként a három napos nemzetközi zenei fesztivál és annak őszi-tavaszi különkiadása.

A szervezők meghívására a nemzetközi és a hazai jazzélet meghatározó szereplői adnak koncertet a 2015. május 22-i különkiadás koncerten és a 2015. augusztus 3. és 5. között megrendezésre kerülő nyári fesztiválon.

Májusban a világ egyik legjobb basszusgitárosa, Dominique Di Piazza lép fel a Városháza Dísztermében, augusztusban pedig három napig három helyszínen világhírű külföldi és magyar művészek produkcióitól lesz hangos Székesfehérvár.

A Vörösmarty Színházban fellép az Electro Deluxe, a Városház téren többek között a Balázs Elemér Group, a Hot Jazz Band, az Eric Essic’s Move Trio (USA), a Múzeumkertben a Loop Doctors s a Borbély Műhely ad majd különleges térzenét.


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek