A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

2015. május 13.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2015-ben is egyedülálló zenei különlegességet kínál az Alba Regia 2015. májusi különkiadása és az augusztusi nagy fesztivál is.

A világ egyik legjobb basszusgitárosa az Alba Regia Feszten

A tavaly első alkalommal – és hatalmas sikerrel – megrendezett Alba Regia Feszt és Jazzverseny idén tovább folytatja a megkezdett hagyományt. Székesfehérvár élénk zenei hagyományokkal rendelkezik, erre a színes zenei palettára került fel 2014-ben új színként a három napos nemzetközi zenei fesztivál és annak őszi-tavaszi különkiadása.

A szervezők meghívására a nemzetközi és a hazai jazzélet meghatározó szereplői adnak koncertet a 2015. május 22-i különkiadás koncerten és a 2015. augusztus 3. és 5. között megrendezésre kerülő nyári fesztiválon.

Májusban a világ egyik legjobb basszusgitárosa, Dominique Di Piazza lép fel a Városháza Dísztermében, augusztusban pedig három napig három helyszínen világhírű külföldi és magyar művészek produkcióitól lesz hangos Székesfehérvár.

A Vörösmarty Színházban fellép az Electro Deluxe, a Városház téren többek között a Balázs Elemér Group, a Hot Jazz Band, az Eric Essic’s Move Trio (USA), a Múzeumkertben a Loop Doctors s a Borbély Műhely ad majd különleges térzenét.


 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek