Akarsz saját kocsmát a Hegyalján?

2013. január 24.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A MI KOCSMÁNK a címe annak a kezdeményezésnek, amelyet a 2013-as Hegyalja Fesztivál szervezői indítottak útjára. A dologban az a jó, hogy a birtokrag némi munka árán megváltozhat, és ha kedvez a szerencse is, akkor könnyen a ti kocsmátok lehet belőle.

Akarsz saját kocsmát a Hegyalján?

Akik a legötletesebb módon kiáltják világgá, mutogatják el, rajzolják le, gitározzák el, mi a legvagányabb, a legmenőbb, a legjobb dolog szerintük Szabolcsból és Borsodból, majd fénykép vagy videó formájában mindezt rögzítik, és elküldik a szervezők által megadott címre, az idei Hegyalján igazi királyként bulizhatnak.

A 4 legjobb anyagot beküldő csapat ugyanis a fesztiválon egy sörrel, borral, pálinkával folyó saját fesztiválkocsmában pöröghet végig egy napot.

Gondoljatok bele...ez maga a paradicsom a fesztiválon belül: vagyis egy borral, pálinkával, sörrel totálisan feltöltött saját fesztiválkocsma, ahol nem kell fizetni, és így az egész baráti társaság egy teljes napig együtt bulizik a kedvenc zenekarával. A Hegyalja Fesztiválon most bárki megnyerheti az álomdíjat, aki megmutatja képben vagy filmen a Hegy’ régió kúlfaktorait, vagyis beleírja vagy belerajzolja, megmutatja, elmutogatja, elgitározza, eltáncolja, lerajzolja, elénekli, szerinte mi a legjobb dolog ebben az ország ezen részében.

Aki erről a vidékről származik, aki járt már életében Szabolcs-Szatmár-Bereg vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, akinek a legjobb barátja, munkatársa, szobatársa, csoporttársa a keleti oldalról való, aki átélte már az igazi fesztiválélményt igazi arcokkal a Hegyalja Fesztiválon, az tudja, hogy a szabolcsi alma, a lapcsánka, a tokaji furmint, a borospincék, csak néhány azok közül az élmények közül, amelyek a Hegy’ régióban várnak ránk. Legyen az egy sportcsapat, étel, ital, tárgy, egy helyi szó, egy itt született poén, egy rajzoló, egy deszkás társaság, egy tánccsoport, egy hely, egy zenekar, hegyaljás élmény vagy éppen maga a Hegyalja.

Részletes információkat a fesztivál hivatalos oldalán találtok.


 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek