Aludtál már fesztiválkapszulában?

2015. május 21.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

A 16. Harley Davidson Open Road Fest! Júniusban ismét Alsóörsön dübörögnek fel a már jól ismert motorhangok, számos külföldi és hazai banda koncertjével kísérve. A 2015-ös zenei programban többek között helyet kapott a Europe, a Kowalsky meg a Vega, az Anna and the Barbies, a Hooligans, a Tankcsapda, az EDDA és még sokan mások.

Aludtál már fesztiválkapszulában?

Idén számos újdonság színesíti az Open Road Festet. A fesztiválon debütál a Kapszula Hotel, ami egy alvófülke, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy viszonylag kis helyet foglalva a fesztiválokon, sok embernek nyújtsa azt a lehetőséget, hogy ne kelljen elhagynia a helyszínt épp akkor, amikor a legjobban érzi magát, vagy ne kelljen éjszaka autóba ülnie. A kapszula telefontöltővel, világítással és ablakkal ellátott pihenési lehetőség, ahová ujjlenyomat olvasónak köszönhetően kizárja az illetéktelen behatolókat.

A fesztivál nem csak a motorozás, de a zene ünnepe is, ahol méltán világhírű magyar és nemzetközi együttesek felelnek a minőségi zenéért. A fesztiválra érkezika Europe zenekar, a hazai nagyok közül idén debütál a Kowalsky meg a Vega, de a fesztivál hangulatának szerves részei a Tankcsapda, a 40 éves Edda Művek, a Hooligans és az Anna and the Barbies.

A Hooligans sokadik éve vendége az Open Road Fest-nek, a Harley életérzés és a szabadság megvan a zenéjükben „Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy egy színpadon, egy estén zenélhetünk a Europe-pal, aki a zenekar gyerekkori kedvence.” – nyilatkozta Endi, a Hooligans dobosa.

Pataky Attila azt fejtette ki, hogy az idei év különleges, hiszen idén ünnepli a zenekar a 40 éves fennállását, illetve az új 32. Edda lemezt. Ha ez nem lenne elég, a Pataky Művek lesz az elő zenekara, így apa és fia egy színpadon zenélhet. Hozzátette, hogy az Open Road Fest volt az a fesztivál, ahol szorosabb kapcsolatba került jelenlegi feleségével.  

A fesztiválra megváltott jeggyel automatikusan részt vehetsz egy nyereményjátékban, amely során egy Harley-Davidson Street 750 kerül kisorsolásra.

A fotók a fesztivál sajtótájéoztatóján készültek.


Képtár

  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42980
  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42981
  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42982
  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42983
  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42984
  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42985
  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42986
  • Aludtál már fesztiválkapszulában? kép 42987
 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek