Anthraxszel árasztják el Budapestet? Áprilisban nyit a PARK

2013. március 28.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Van rá sansz, hogy a trashmetál-legenda Anthrax is tiszteletét teszi az áprilisban nyitó Park nagyszínpadán. Ami biztos: itt támad fel a Kaukázus, s mutatja be új albumát az Irie Maffia. De nem leszünk híján nemzetközi sztároknak sem, Magyarországon először itt koncertezik az Alkonyat film egyik betétdalát jegyző Paramore, a roma-punkban utazó Kultur Shock és még sokan mások.

Anthraxszel árasztják el Budapestet? Áprilisban nyit a PARK

Április 25-én indul az évad Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.Mint arról már korábban mi is beszámoltunk immáron a Sziget csapata állítja és szervezi össze a Park zenei programját.

Nemrég jött a hír, hogy újra együtt zenél a pár éve feloszlott Kaukázus, a nyitókoncert az övék lesz ez alkalomból. Április közepén kerül a boltokba az Irie Maffia új, “Nagyon jó lesz” című albuma. “A hivatalos lemezbemutató április 25-én lesz a Parkban. Szintén a nyitóhétvégén lép fel napjaink magyar könnyűzenéjének vitathatatlanul egyik legnagyobb sztárzenekara, a magát funk & rock stílusúnak meghatározó Hooligans.

A Park egyik különlegességének ígérkezik a Magyarországon itt debütáló amerikai rock banda, a Paramore. A 2004-ben alakult csapat egy évre rá mutatta be első albumát, s vált hamarosan nagy kedvenccé, amihez nyilván hozzájárult az Alkonyat című film betétdalának megírása is. A zenekart számos díjra is jelölték már eddigi fennállása óta, s több mint egy tucatot be is zsebelt, köztük például a Shockwaves NME Awardson 2010-ben a legjobb nemzetközi banda díját vitte haza.

Nouvelle Vague - A zenekart nem kell itthon bemutatni, fellépésük garancia a tökéletes bulira.

Belogol a Parkba a Seattle-i illetőségú roma-punk banda, a Kultur Shock, mely a rock, a metal és a punk zenét keveri a tradicionális balkáni muzsikával.

Boban Markovic és a mintegy 30 éves múltra visszatekintő rézfúvós zenekara arra vállalkozott, hogy meghódítja a világot - és  Park közönségét.

 

A Parkban fellép majd a Quimby - többet erről nem is kell mondani, telt ház lesz, akármit zagyválunk össze.

A tavalyi év egyik legnagyobb sikerét a Budapest Parkban a Punnany Massif hozta. A szervezők kérésére idén is igent mondott a hazai sikercsapat.

A New York-I Anthrax a minap facebook oldalán szellőztette meg Budapest Park-béli koncertjének hírét. “Mi is meglepődtünk” – kommentálta a hírt Pálffy András, a Park vezetője, “hiszen még nem jutottunk el a szerződésig, s habár közel állunk a megegyezéshez, ilyenkor még nem szokás tényként bejelenteni.” Amíg nem erősítik meg a hírt, csak halkan hurrázzunk.

 


Képtár

  • Anthraxszel árasztják el Budapestet? Áprilisban nyit a PARK kép 11471
  • Anthraxszel árasztják el Budapestet? Áprilisban nyit a PARK kép 11473
  • Anthraxszel árasztják el Budapestet? Áprilisban nyit a PARK kép 11474
  • Anthraxszel árasztják el Budapestet? Áprilisban nyit a PARK kép 11475
 

 

Szólj hozzá!


BFZ à la carte!

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

600 minikoncert a főváros 11 pontján: Zenélő Budapest

Mintegy 600 minikoncertet ad Budapest 11 pontján csaknem 100 művész a Zenélő Budapest című ingyenes szabadtéri sorozat keretében május 25. és augusztus 12. között.

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki egy spanyol rapper ellen

Nemzetközi, európai és belföldi elfogatóparancsot adott ki Spanyolország a Valtonyc művésznéven ismert José Miguel Arenas Beltrán spanyol rapper ellen, akinek csütörtökön kellett volna megkezdenie börtönbüntetését, amelyet dalszövegei miatt róttak ki rá.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest