Beparkoltak az utolsó fellépők is az Open Road programjába

2016/04/12  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Elérkezett a várva várt pillanat, és végre a teljes line-up-ról lehull a lepel! A fesztivál zenei repertoárjában nincs hiány az acélos rockzenéből sem a blues-ba hajló dallamokról. Vagány fellépők, fülbemászó dallamok, hajnalig tartó bulik, de a java még hátra van, következnek az utolsó nagy nevek!

Beparkoltak az utolsó fellépők is az Open Road programjába

Akárcsak az első három fellépő, az utolsó nagy nevek is talpalávaló zenéket, a pop-rock legjavát és a magyar blues hamisíthatatlan dallamvilágát hozzák a színpadra!

A fesztivál talán legextrémebb megjelenésű előadója az Anna and the Barbies énekesnője pörgős koncerttel készül, ráadásként gyermekének szültetése óta most lép először fesztiválszínpadra, úgyhogy őrületes show-ra készülhetünk! A banda a legütősebb dalokkal csábít táncra, a Márti dala és Passionfruit újdonságai biztos, hogy nem maradnak ki a buliból. Készülj az egész éjszakás energiafröccsre, mert amint színpadra lépnek, nem akarod abbahagyni majd a táncot!

Az Ivan and the Parazol friss, lendületes, energikus, jellegzetes hangzású dalaival teszi teljessé a pop-rock repertoárt. Lesz Rock 'n Roll On the Floor és egy kis Mode Bizarre is a legütősebb dalokkal, úgyhogy az első sorban a helyed most is, ha bírod a modernt!

Az első este megkoronázása a blues jegyében zajlik, ugyanis a legfeketébb hangú fehér énekes veszi kézbe a mikrofont és árasztja el az örökzöld blues dalok, néhol rockos dallamaival a színpadot. A Rossz vér, a Menni kell melyekre generációk nőttek fel, még ma is megdobbantja az örökifjak szívét, s legyen szó múltidézésről vagy rockba hajló tombolásról Deák Bill Gyula dalai megigézik a balatoni estét, amiről nem szabad lemaradni!

Az Open Road Fest-en négy napon át a rock zene kiválóságai adják egymásnak a mikrofont. Alfától az omegáig mindenki megtalálja a kedvére való koncertet. Legyen szó az extravagáns, dögös-pörgős rock szólamokról vagy a magyar rock ősatyáinak az Ossiannak és a Karthagonak halhatatlan dalairól és az olykor karcos rockba átcsapó blues dalokról, a fesztivál nagyszínpadán mindet megtalálod. A feledhetetlen péntek és szombat estéről a magyar bandák mellett a két külföldi fellépő, a Helloween és a The Sweet isgondoskodik! A klasszikus rockzenét a tribute bandák kiválóságai biztosítják.

A részletes zenei programot itt találod!


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek