BME Egyetemi Napok, avagy Bulizz Még Egyet szeptemberben!

2015/09/09  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Ha szeptember, akkor tanévkezdés. Minden kezdet nehéz, kivéve, ha Budapest legnagyobb egyetemi fesztiváljával, a IX. BME Egyetemi Napokkal indítasz. Több, mint 30 külföldi és magyar fellépő közül választhatsz a zenei helyszíneken. Ezzel zárul az idei fesztiválszezon, és ezzel a megabulival készülhetsz fel a télre, hogy legyen mit felidézned a hideg estéken. Külföldi világsztár és a magyar könnyűzene királyai fogják felejthetetlenné tenni szeptember közepét az Infoparkban.

BME Egyetemi Napok, avagy Bulizz Még Egyet szeptemberben!

Bulizz 3 napon át, vesd bele magad az éjszakába, mert Budapestre érkezik az év legnagyobb slágerét jegyző Dj- producer, a svéd Aron Chupa. Táncolj az ’I am an Albatraoz’ ütemére több ezer rajongóval együtt! Gigaslágere a legnagyobb partyhimnusz 2015-ben - valamennyi fesztiválon felcsendült, milliók buliztak rá a világ minden pontján és közel 300 millióan nézték meg a YouTube-on.

Esténként a jó hangulatról a legnagyobb magyar sztárfellépők fognak gondoskodni. A Halott Pénzt, az Anna & the Barbies-t, a 30Y-t és a Hősöket senkinek nem kell bemutatni, ahogy Kis Grófot sem. Ezreket fog megugráltatni utánozhatatlan energikus koncertjével a Paddy & the Rats új albumuk bemutatóturnéjának egyik első állomásaként.

A „Nyári gyerekek” nemcsak a Balaton parton, hanem a Duna parton is megtáncoltatják az egyetemistákat a kultikus slágerré vált Nyári Dallam című dalukkal. A Kelemen Kabátban formáció berobbanása óta bombasztikus sikernek örvend: számtalan jól ismert, rongyossá játszott dalt, klipet és teltházas koncertet tudhat maga mögött a zenekar. Sikerük titka a humoros, karakteres dalszövegek és a sokszínű zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.

Az Ivan & the Parazol tagjai lassan „öregdiákként” lépnek fel a BME Egyetemi Napokon. A zenészek közül többen a Műegyetem hallgatói, tulajdonképpen évfolyamtársaiknak játszanak. Az 5 éves zenekar bejárta az összes nagy magyar fesztivált. Egyedi stílusukkal, melyben ötvözik a ’60-as, '70-es évek zenei világát és kortárs irányzatait, már külföldön is ezreket meghódítottak. Ez nem lesz másként szeptember 17-én sem, ígérik a zenészek.

A fellépők sorának még koránt sincs vége, sőt ez még csak a kezdet. Biztosan az Egyetemi Napokon „szexizik” a Puskás Peti vezette The Biebers, pörgeti a lemezeket a legdögösebb magyar lemezlovas, Metzker Viktória, energikus produkciójával ezreket fog megtáncoltatni Edo Denova, rímeivel, szókimondásával extázisba rántja a közönséget Deniz, hogy csak a legjobban várt produkciókat említsük.

Este buli, nappal sport. Aki éjszaka legény, az legyen nappal is! Az esti programok mellett közel 3000 hallgató fogja birtokba venni a BME Sporttelepet és Sportközpontot szeptember 16-án. Minden budapesti egyetemről, főiskoláról érkeznek sportolók és összemérik tudásukat, ügyességüket. Vegyél részt te is a Budapesti Egyetemi Sportnapon, majd vezesd le az izomlázat egy kiadós hajnalig tartó mulatozással!

Hallgató-barát diákbérletek és jegyek (bármilyen érvényes diákigazolvánnyal) már elővételben kaphatóak! Csapj le a kedvezményes jegyekre, váltsd meg bérleted a fesztiválra 3.999 forintért! A Diák napijegy csak és kizárólag a helyszínen vásárolható majd 1.999 forintos áron. Ha már elmúltak diákéveid, de szívesen elevenítenéd fel a régi szép időket, 4.999 forintba kerül a 3 napos időutazás, vagy ha csak egy éjszakára szeretnéd magad újra egyetemistának érezni, vedd meg 2.999 forintos napijegyed a Ticketportal hálózatában!

A legtöbben már tudják, hogy a fővárosban sehol nem lesz ennél jobb buli szeptember 15-17. között. Honnan? Az Infoparkban lehet majd a legtöbb fellépő és zenei műfaj közül válogatni egy este alatt és az sem mellékes, hogy nyolc év tapasztalata áll a Szervezők mögött.

Zárjuk együtt a fesztiválszezont és indítsuk együtt az új tanévet! Bulizzunk Még Egyet!

Program napi bontás

  • KEDD (2015.09.15.): AronChupa (SWE), Halott Pénz, Edo Denova, Deniz, Pixa, Horváth Tamás & Raul, The Twins, Headbengs, Deniz, Drop the Cheese, The Silver Shine, Nemulass, DJ BB
  • SZERDA (2015.09.16.): 30Y, Kelemen Kabátban, Paddy & the Rats, Margaret Island, Blahalouisiana, Metzker Viktória, The Biebers, Stereo Palma, Peter Jabin, Három Zenekar, Endy
  • CSÜTÖRTÖK (2015.09.17.): Anna and the Barbies, Hősök, Ivan & the Parazol, Kis Grófo és barátai, UFO, Groovehouse, Animal Cannibals, DJ Dominique, V-tech vs. Fiesta, Dévényi Tibi Bácsi, Electric Shock Duo, Vallvadír, Laci Bácsi Mulatója

 


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek