Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek

2020/07/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Szeptember 17. és 19. között rendezik meg a főváros legújabb fesztiválját, a Bikers’ Weekend Budapestet a Vasúttörténeti Parkban – a szervezők nem kispályások, már ami a koncerteket és a motorokat illeti, bár a pin-up lányokkal kapcsolatban szerintünk még nincsenek évtizedeken átívelő tapasztalataik :)

Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Harley-sok

A zenei és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), ahol közel 50 épített motor és autó lesz megcsodálható, a Pannóniáktól egészen a gyönyörű Harley-Davidsonokig – és ha már a szépségeknél tartunk, a Miss Pin Up Hungary szépségversenyt is kár lenne kihagyni.

A fesztivál zenei programkínálata igazi csemegének ígérkezik. Mindjárt a fesztivál első napján, szeptember 17-én lép fel az EDDA Művek. Az egykori P. Mobil tagokból alakult, Fonogram-díjas Mobilmánia szeptember 18-án este csap a húrok közé. A zárónapon a az Omega ad koncertet. A zenekar a Best Of Omega turnésorozat keretében, annak egyetlen budapesti állomásaként érkezik a Vasúttörténeti Parkba szeptember 19-én.

A helyszín is számos érdekes látnivalót és programot tartogat, hajtányozás, kisvasutozás, játékok kicsiknek és nagyoknak: a cél, hogy mindenki megtalálja majd a saját szórakozását.

Több mint 20 éve szervezzük az alsóörsi Open Road Festet, már évek óta érlelődött bennünk, hogy milyen jó lenne egy nagyszabású budapesti rendezvénnyel is előrukkolni, úgy döntöttünk, hogy idén belevágunk. A hazai fesztivál-paletta legújabb színes egyéniségét hagyományteremtő céllal hozzuk létre, ezentúl minden évben szeretnénk megrendezni – nyilatkozták a szervezők, akik mögött elég nehéz fél év állhat.

Először volt a lemondás, amikor a fesztivál szervezői 2019 októberében közölték a hírt, hogy egy év "alkotói szabadságra" mennek, és 2021-ben rendezik meg a következő, immáron 21. Open Road Festet. Aztán egy szűk hónap múlva jött a jó hír, hogy meggondolták magukat, s tudatták, hogy a fesztivált 2020. június 10. és 14. között mégis megrendezik. Aztán jött a hidegzuhany, ami persze nem csak őket érintette, hanem mindenkit, s bár az utolsó pillanatig vártak a hivatalos közleménnyel a rendezvény sorsát illetően, május végénél már nem húzhatták tovább: bejelentették a fesztivál törlését.

Mindezt még leírni is fájdalmas volt, reméljük, a kora őszi debütálásnak már semmiféle akadálya nem lesz, drukkolunk!

 

 

Bikers’ Weekend Budapest, Vasúttörténeti Park, Open Road Fesztivál

Képtár

  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84835
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84836
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84837
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84838
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84839
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84840
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84841
 

 

Szólj hozzá!


Elton John, Ed Sheeran, Sting, Peter Gabriel - a brit zenészek felemelték a hangjukat

Elton John, Ed Sheeran, Sting, Peter Gabriel - a brit...

Roger Waters, Nick Mason, Sir Elton John, Ed Sheeran, Bob Geldof, Sting, Liam Gallagher, Peter Gabriel, Brian May és Rick Wakeman is aláírta azt a nyílt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

800 ezer egy Radiohead-kazettáért?

Január végén kerül kalapács alá (csak képletesen...) az a demókazetta, amelyet a még középiskolában alapított On A Friday nevű zenekarként vettek fel a később világhírűvé vált Radiohead brit rockegyüttes tagjai.

A Kensington törölte 2021-es turnéját – elmarad a budapesti koncert is

A zenekar a Facebookon közölte a hírt. A budapesti koncert az Akváriumban lett volna 2021. március 23-án – ez a 2020. október 18-i koncert pótdátuma volt, ami pedig a 2020. márciusi koncert pótdátuma volt...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek