Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek

2020/07/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Szeptember 17. és 19. között rendezik meg a főváros legújabb fesztiválját, a Bikers’ Weekend Budapestet a Vasúttörténeti Parkban – a szervezők nem kispályások, már ami a koncerteket és a motorokat illeti, bár a pin-up lányokkal kapcsolatban szerintünk még nincsenek évtizedeken átívelő tapasztalataik :)

Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Harley-sok

A zenei és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), ahol közel 50 épített motor és autó lesz megcsodálható, a Pannóniáktól egészen a gyönyörű Harley-Davidsonokig – és ha már a szépségeknél tartunk, a Miss Pin Up Hungary szépségversenyt is kár lenne kihagyni.

A fesztivál zenei programkínálata igazi csemegének ígérkezik. Mindjárt a fesztivál első napján, szeptember 17-én lép fel az EDDA Művek. Az egykori P. Mobil tagokból alakult, Fonogram-díjas Mobilmánia szeptember 18-án este csap a húrok közé. A zárónapon a az Omega ad koncertet. A zenekar a Best Of Omega turnésorozat keretében, annak egyetlen budapesti állomásaként érkezik a Vasúttörténeti Parkba szeptember 19-én.

A helyszín is számos érdekes látnivalót és programot tartogat, hajtányozás, kisvasutozás, játékok kicsiknek és nagyoknak: a cél, hogy mindenki megtalálja majd a saját szórakozását.

Több mint 20 éve szervezzük az alsóörsi Open Road Festet, már évek óta érlelődött bennünk, hogy milyen jó lenne egy nagyszabású budapesti rendezvénnyel is előrukkolni, úgy döntöttünk, hogy idén belevágunk. A hazai fesztivál-paletta legújabb színes egyéniségét hagyományteremtő céllal hozzuk létre, ezentúl minden évben szeretnénk megrendezni – nyilatkozták a szervezők, akik mögött elég nehéz fél év állhat.

Először volt a lemondás, amikor a fesztivál szervezői 2019 októberében közölték a hírt, hogy egy év "alkotói szabadságra" mennek, és 2021-ben rendezik meg a következő, immáron 21. Open Road Festet. Aztán egy szűk hónap múlva jött a jó hír, hogy meggondolták magukat, s tudatták, hogy a fesztivált 2020. június 10. és 14. között mégis megrendezik. Aztán jött a hidegzuhany, ami persze nem csak őket érintette, hanem mindenkit, s bár az utolsó pillanatig vártak a hivatalos közleménnyel a rendezvény sorsát illetően, május végénél már nem húzhatták tovább: bejelentették a fesztivál törlését.

Mindezt még leírni is fájdalmas volt, reméljük, a kora őszi debütálásnak már semmiféle akadálya nem lesz, drukkolunk!

 

 

Bikers’ Weekend Budapest, Vasúttörténeti Park, Open Road Fesztivál

Képtár

  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84835
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84836
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84837
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84838
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84839
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84840
  • Budapestre szerveznek fesztivált az alsóörsi Open Road Fesztesek kép 84841
 

 

Szólj hozzá!


Pénzhez jutnak a klubok, koncerthelyszínek és a fesztiválok

Pénzhez jutnak a klubok, koncerthelyszínek és a...

A csütörtöki kormányinfón elhangzott, hogy a múlt héten elfogadott 5,3 milliárd forintos támogatási kereten felül egy 2,2 milliárd forintos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Rockklasszikusok bélyegen: az Omegával indul a sorozat

Arról már beszámoltunk, hogy Nagy-Britanniában az emlékérme után bélyegsorozat is készül a Queen tiszteletére, most örömmel adunk hírt arról, hogy immáron a zenészekre is gondolt a Magyar Posta – reméljük, Benkő László lábadozását is megsegíti ez az esemény.

150 zenekar között osztják fel a raktárkoncertes ötmilliárdot, megvannak az első nevek!

Eddig mondjuk garázskoncertnek nevezték, még lehet belőle sufni vagy lomtár, esetleg spájz, mindenesetre elhangzottak ma az első konkrétumok a projektről.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek