Jövőre elmarad a Harley fesztivál Alsóörsön

2019/10/02  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A fesztivál szervezői a honlapjukon közölték a hírt: egy év "alkotói szabadságra" mennek, és 2021-ben rendezik meg a következő, immáron 21. Open Road Festet.

Fotó: Open Road fest

A fesztivál, mely egy kis baráti összejövetelből lett nemzetközileg is jegyzett, több tízezreket megmozgató kultikus rendezvény, a Harley-Davidson Open Road Fest jövőre egy év szünetet tart, hogy 2021-ben egy teljesen megújult formában mutatkozhasson be. 

„A fesztivál mérföldkőhöz érkezett, 20 év után elérkezettnek látjuk az időt, hogy a rendezvényt új utakra tereljük. Az újjászületéshez azonban időre van szükség, ezért úgy döntöttünk, hogy egy év ’alkotói szabadságra’ megyünk és 2021-ben rendezzük meg a következő, immáron 21. Open Road Festet” – nyilatkozta Dobai Attila, a fesztivál igazgatója

A fesztivál történelmének 20 éve alatt több százezer motoros és zenerajongó fordult meg Alsóörsön, hogy élvezzék a Balatont, a napsütést, a közös motoros túrákat, felvonulást, és nem utolsó sorban az esti koncerteket, bulikat.

Minden év június első hétvégéjén a Balaton megtelt motordübörgéssel és zenével. Olyan világsztárok léptek fel, mint a Motörhead, Ten Years After, Europe, Alphaville, Hot Chocolate, Bonny Tyler és még sorolhatnánk. A fesztiválozók közül sokan nem csak hazánkból, de külföldről is évről-évre visszajártak.

A fesztivál életében most új fejezet kezdődik, a jövőbeli tervekről még korai lenne beszélni, de érdemes lesz a fesztivál weboldalát és Facebook oldalát követni majd a legfrissebb hírekért.

„2021-ben újra találkozunk, addig is széles utat, vigyázzatok magatokra” - üzenték a szervezők.

Idén mi is lent jártunk egy napra, a galériánkat itt tudjátok megnézni.

Nem példa nélküli, hogy egy fesztivál kihagy egy évet: a Glastonbury szervezői minden hatodik évben szünetet rendelnek el, hogy a terület, ahol a rendezvény helyet kap, magához tudjon térni.

Várjuk vissza az Open Road-ot, mert idén viszonylag sok fesztivál húzta le a rolót.

 

Game over: hősies küzdelem után végleg elbukott a Woodstock 50 Amerikában

 

Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

 

Nem lesz feszt Belgiumban: hoppon maradtak a hiphop szerelmesei

 

Újabb ígéretes fesztivál dobta be a törölközőt

 

Törölték az első hazai akusztikusra tervezett fesztivált

 

Harley-Davidson Open Road Fest, Alsóörs, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek