Coolio lemondta, de a Las Ketchup és Lou Bega jön a DEJA VU Fesztiválra

2022/02/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A szervezők mindent elkövettek annak érdekében, hogy az amerikai rappert elhozzák a szegedi fesztiválra, még az előleget is elutalták, mindezek ellenérel az előadó és menedzsmentje indoklás nélkül lemondta a fellépést.A retró zene kedvelőinek azonban nincs szomorkodásra okuk, eltáncolhatják a The Ketchup Songot,, jöhet a hastánc is, plusz mambózhatnak is egy embereset.

Coolio lemondta, de a Las Ketchup és Lou Bega jön a DEJA VU Fesztiválra

2022. június 3-4-5-én egykori világsztárokkal üli meg pünkösdi királyságát a retrómuzsika az Újszegedi Partfürdő és Kempingben.

A névsor:

ARASH
Az iráni-svéd énekes 2004-ben robbant be a világ zenei élvonalába ’Boro Boro’ című slágerével. Olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a ’Temptation’, a ’Tike Tike Kardi’, vagy a ’Chori Chori’.

LOU BEGA
David Lubega vagyis Lou Bega Németországban született, és hozzáfűződik 1999 legnagyobb slágere, a ’Mambo no. 5’. Lou Bega 2012-ben egyszer már megtáncoltatta az Újszegedi Partfürdőt.

 

LAS KETCHUP
A spanyol lánytrió először jár a DEJA VU Fesztiválon, hogy elhozzák 1999 legnagyobb slágerét, a ’The Ketchup Song (Aserejé)’-t, amely több mint 7 millió példányban kelt el világszerte, és Ausztráliától Nagy Britanniáig csücsült  táncolt a slágerlisták első helyén.

 

MASTERBOY
2017 után ismét ellátogat Szegedre a 90-es évek egyik legnépszerűbb eurodance csapata, és elhozzák magukkal az összes nagy slágerüket, többek között a ’Generation of love’-ot, vagy a ’Land of Dreaming’-et.

 

ALEX GAUDINO
Az olasz DJ és producer szintén először látogat el a napfény városába, ahová elhozza az összes nagy slágerét, többek között a ’Destination Unknown’-t vagy a ’Watch out’-ot!

BASSHUNTER
A tavalyi nagysikerű debütálása után ismét visszatér Szegedre Jonas Erik Altberg, azaz Basshunter. A közönség szavazatai alapján ő csinálta minden idők egyik legnagyobb buliját a fesztiválon.

 

LA BOUCHE

Kevés nagyobb sláger született a 90-es években, mint a „Be my lover” vagy a „Sweet Dreams”, úgyhogy, miután 2017-ben a fesztivál egyik legnagyobb buliját csinálták, a La Bouche ismét elfogadta a szervezők meghívását.

 

ALEXANDRA STAN

Abban a távoli galaxisban nem lehetett kilépni az utcára anélkül, hogy valahonnan ne csendült volna fel a „Mr Saxobeat”. Előadója először áll majd a DEJA VU színpadára.

 

KATE RYAN

A belga énekesnő szintén először teszi tiszteletét az ország legnagyobb retro fesztiválján. Ha a név nem rémlik, tessenek csak belehallgatni ebbe, és meglesz a kétezres évek elejének szombat esti hangulata...

 

Deja Vu Fesztivál, Szeged, Las Ketchup, Lou Bega

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek