Debrecenbe kéne menni... - Alig egy hónap és rajtol a Campus Fesztivál!

2015. július 01.  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Cirka egy hónap választ el minket a debreceni Campus Fesztivál megnyitójától, ahol olyan sztárok fogják szórakoztatni a nagyérdeműt, mint az Enter Shikari, Caro Emerald, Wilkinson, Ákos, a Quimby, a Tankcsapda, a Fish!, a Brains, Szabó Balázs Bandája, vagy az idén végleg búcsúzó Heaven Street Seven.

Debrecenbe kéne menni... - Alig egy hónap és rajtol a Campus Fesztivál!

A fesztivál helyszíne újra a Nagyerdei Stadion melletti terület lesz, a korszerű és igényes infrastruktúra, a kulturált, páratlan környezet egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a Campus Magyarország egyik legkomfortosabb fesztiválja címmel büszkélkedhet. Tavaly összesen mintegy hetvenezren buliztak a debreceni Nagyerdőn a négy nap alatt, és valószínűleg az idén se lesznek kevesebben.

A programkínálat leginkább a zeneőrülteknek kedvez, de a koncerteken kívül lesz még Dumaszínház, éjszakai mozi, és irodalmi előadások is.

Bár a napi bontás még nem teljes, az már biztos, hogy július 23-án este a Pepsi Nagyszínpadon Caroline Esmeralda van der Leeuw, vagyis művésznevén Caro Emerald fogja zárni a műsort. A holland származású énekesnő 2009-ben robbant be a köztudatba Beck It Up című dalával, amit azóta is sűrűn hallani különböző zenei csatornákon. A jazz-pop-electro swing műfajban mozgolódó hölgy mindezidáig két stúdióalbumot jelentetett meg, de a hírek szerint még az idén elkészül a harmadik példány is, melyről egy dalt már áprilisban megismerhettünk.

Július 24-én pénteken a Telekom Hallban Mark Wilkinson fogja megtáncoltatni a közönséget MC Adapt segítségével. A londoni születésű elektronikus zenében tevékenykedő fiatalember 2010 óta nélkülözhetetlen eleme a fesztiválok kínálatának, és a Volt után a Campuson is tiszteletét teszi.  

Július 25-én érkezik az angliai illetőségű elektronikus rock csapat az Enter Shikari, akik jelenleg az egyik legnépszerűbb bandák közé sorolhatók fesztiválszempontból. Nem csoda hát, ha az idén két alkalommal is lesz szerencsénk hozzájuk, hisz a Campus után augusztusban még a Sziget Fesztiválra is meghívást kaptak. Januárban jelent meg sorrendben negyedik stúdióalbumuk The Mindsweep címmel, aminek népszerűsítése céljából turnéznak a nyáron.


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek