Debrecenbe kéne menni... - Alig egy hónap és rajtol a Campus Fesztivál!

2015. július 01.  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Cirka egy hónap választ el minket a debreceni Campus Fesztivál megnyitójától, ahol olyan sztárok fogják szórakoztatni a nagyérdeműt, mint az Enter Shikari, Caro Emerald, Wilkinson, Ákos, a Quimby, a Tankcsapda, a Fish!, a Brains, Szabó Balázs Bandája, vagy az idén végleg búcsúzó Heaven Street Seven.

Debrecenbe kéne menni... - Alig egy hónap és rajtol a Campus Fesztivál!

A fesztivál helyszíne újra a Nagyerdei Stadion melletti terület lesz, a korszerű és igényes infrastruktúra, a kulturált, páratlan környezet egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a Campus Magyarország egyik legkomfortosabb fesztiválja címmel büszkélkedhet. Tavaly összesen mintegy hetvenezren buliztak a debreceni Nagyerdőn a négy nap alatt, és valószínűleg az idén se lesznek kevesebben.

A programkínálat leginkább a zeneőrülteknek kedvez, de a koncerteken kívül lesz még Dumaszínház, éjszakai mozi, és irodalmi előadások is.

Bár a napi bontás még nem teljes, az már biztos, hogy július 23-án este a Pepsi Nagyszínpadon Caroline Esmeralda van der Leeuw, vagyis művésznevén Caro Emerald fogja zárni a műsort. A holland származású énekesnő 2009-ben robbant be a köztudatba Beck It Up című dalával, amit azóta is sűrűn hallani különböző zenei csatornákon. A jazz-pop-electro swing műfajban mozgolódó hölgy mindezidáig két stúdióalbumot jelentetett meg, de a hírek szerint még az idén elkészül a harmadik példány is, melyről egy dalt már áprilisban megismerhettünk.

Július 24-én pénteken a Telekom Hallban Mark Wilkinson fogja megtáncoltatni a közönséget MC Adapt segítségével. A londoni születésű elektronikus zenében tevékenykedő fiatalember 2010 óta nélkülözhetetlen eleme a fesztiválok kínálatának, és a Volt után a Campuson is tiszteletét teszi.  

Július 25-én érkezik az angliai illetőségű elektronikus rock csapat az Enter Shikari, akik jelenleg az egyik legnépszerűbb bandák közé sorolhatók fesztiválszempontból. Nem csoda hát, ha az idén két alkalommal is lesz szerencsénk hozzájuk, hisz a Campus után augusztusban még a Sziget Fesztiválra is meghívást kaptak. Januárban jelent meg sorrendben negyedik stúdióalbumuk The Mindsweep címmel, aminek népszerűsítése céljából turnéznak a nyáron.


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek