DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

2023/09/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Magyarország legnagyobb, 3 napos retró fesztiválja, 2023. október 14-én szombaton először rendezi meg a DEJA VU ARÉNA nevű rendezvényét a szegedi PICK ARÉNÁ-ban. Az est fellépői között igazi legendás előadók váltják majd egymást a 90-es és 2000-es évekből.

 DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

Itt lesz a DEJA VU Fesztiválok talán legkedveltebb fellépője, aki immár harmadjára fogja megörvendeztetni energikus showjával a szegedi közönséget, olyan slágereivel mint a ’Boten Anna’, az ’All I really wanted’ vagy a ’Now you’re gone’: BASSHUNTER.

Visszatér Szegedre a 2000-es évek slágergyáros párosa a GROOVE COVERAGE, akiknek olyan ikonikus dalokat köszönhetünk, mint a ’Moonlight Shadow’, a ’God is a girl’, a ’Poison’, vagy a ’7 years and 50 days'.

A korszak slágergyáros csapata a REAL MCCOY sem maradhat ki, akik nélkül nem lett volna ugyanaz a 90-es évek... Az ’Another Night’, ’Come and get your love’ vagy a ’Love and Devotion’ előadói is ott lesznek október 14-én a napfény városában.

A magyar legendák közül színpadra lép a 90-es és 2000-es évek szívtipróját Krisz Rudi, a szegedi születésű DJ Dominique, az ezredforduló soundtrackjét jelentő mix cd-k gyémántlemezes előadóját DJ Sterbinszky, a DEJA VU fesztiválok kihagyhatatlan duója, a KOZMIX Judy és Zsolti, azaz a Groovehouse, a Soho Party frontembere, Náksi Attila, Peat Jr, aki ezúttal Fernandoval és Sheelaval érkezik, valamint a DEJA VU állandó rezidens lemezlovasai, akik nem mellesleg a szegedi éjszaka meghatározó alakjai, Gabriel B és MolnárBé.

Legyen ez egy őrült buli! :)

 

 

A buli éjszaka sem áll meg, hajnalig tartó afterpartyval készülnek a szervezők Szeged legmenőbb partysorozatával, a MILLENNIUM KIDS-el karöltve!

A rendezvényre a jegyértékesítés már elkezdődött, és bárki számára beszerezhető a www.dejavufesztival.hu oldalon, azonban érdemes letölteni a DEJA VU hivatalos appját, amely elérhető mind a Play áruházban, mind az App store-ban, ahol további kedvezmények, friss hírek várnak, és a DEJA VU rádióval kellően hangulatba is kerülhetünk az ősz legnagyobb bulijára!

Várunk mindenkit 2023. október 14-én szombaton az I. DEJA VU ARÉNÁRA igazi sztárparádéval a 90-es és 2000-es évek legnagyobb sztárjaival a szegedi Pick Arénába, hogy együtt legyünk újra 18-ak!

Deja Vu Fesztivál, Szeged, Pick Aréna

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek