Egri Csillagok Weekend borral és koncertekkel

2017/04/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az idén 6. alkalommal kerül megrendezésre az Egri Csillag Weekend, ahol egri borászatok kínálják legújabb évjáratú Egri Csillagjukat, a téren továbbá gasztronómiai és zenei fesztivál várja a látogatókat!

Egri Csillagok Weekend borral és koncertekkel

Zenei programok:

2017. ÁPRILIS 28. PÉNTEK

17.00 THE HANGOVER BAND-AKUSZTIK

18.15 NAGY DÁVID TRIÓ

Nagy Dávid a Pokolgép, a Kényes Foltok és a Helland után végre szólóban mutatkozik be. Triójában Pillér Alex dobol, Tengely Viktor basszusgitározik. A dalok Dávid szerzeményei, az ő szemszőgéből mutatják be a mindenkit körülvevő világot.

20.00 GÉPSZÍJ ROCK BAND

21.15 JUNKIES AKUSZTIK
Szekeres, Barbaró, Junkies dalok egy szál gitárral. A hangos-punkos zenekar csendes-ülős kistestvére, amely a Junkies dalait némileg más megvilágításba helyezi.


2017. ÁPRILIS 29. SZOMBAT

17.00 LUKÁCS ESZTER QUARTET

A '30-as és '40-es évek swing slágerei .

20.00 JAMBALAYA LIGHT

Nemes Zoltán - ének, billentyűs hangszerek
Sóvári Tamás – trombita

A New Orleans-i zenét játszó Jambalaya zenekar – 2005-ös alakulása óta – számos sikeres állomáson van túl. Négy önálló – két angol és két magyar nyelven megjelent – lemez (I just wanted to say 2006; Wonder what can happen 2008; Végállomás, vagy utazás 2009; Mardi Gras Mese 2014), Gundel Művészeti Díj (2010), válogatás albumok (2008-2012), videoklipek, televíziós élőkoncertek, rádiós játszások, külföldi és hazai fellépések egész sora.

21.30 SKY FANATIC

A ska és reggae műfaj mellett, más zenei stílusok ötvözése teszi egyedivé a zenekar hangzásvilágát.
Jazz, funky és rock elemek a ska és a reggae világában. Határ a csillagos ég!
Színes dallamvilág, egyedi hangzás!
 

2017. ÁPRILIS 30. VASÁRNAP

17.00 DEBRECENI PÁROS

18.30 FRIM-FRAM BLUES

Egy kanadai énekes és egy magyar zenész duója, amely jó érzékkel mixeli össze swinget, a bluest, a folkot és a jazzt.

20.00 ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL – ELVIS LIVE

A nemzetközi hírű magyar Rock and Roll előadóművészek/ zenészek szuperprodukciója egyedi és látványos színpadképpel és show elemekkel eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit.

21.15  FRIM-FRAM SWING
22.15  DJ


2017. MÁJUS 1. HÉTFŐ
17.00 PÁDÁR ALEXANDRA

18.45 THE LUCKIES

A budapesti székhelyű The Luckies zenekar egy igazán friss formáció, amely öt szemtelenül fiatal srácból állt össze, 2015 júliusában. Zenéjükben leginkább a blues¬rock vonal kapja a főszerepet, a ‘60¬’70¬es évekre emlékeztető autentikus nyers hangzással.

20.30 HALF NOTE CITY

A Half Note City alternativ-pop zenéjét a jazz blues világából érkező, Muzsnyai Márti énekesnő és Makkay Imre gitárhős alkotta meg. A jellegzetes közép tempós számok időnként elkalandoznak az acid jazz, space-rock, trip-hop vagy drum&bass vizeire, szövegeivel elgondolkoztatva, de nem túlmagyarázva különféle hangulatokat.


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek