Egy basszusnyi Metallica a Hegyalján

2013. március 14.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Vadonatúj zenekarával, a nemes egyszerűséggel saját magáról elnevezett Newsteddel érkezik a Tisza-partra Jason Newsted, a Metallica ex-basszusgitárosa. A tavaly decemberben alakult zenekar rengeteg időt tölt a stúdióban, hogy az első nagylemez dalait tökéletesítse.

Egy basszusnyi Metallica a Hegyalján

De nem ő lesz az egyetlen híres EX a fesztiválon, hiszen tiszteletét teszi a Hegyalján Igor Cavalera, a Sepultura ex-dobosának elektronikus zenei projektje, a Mixhell. A Cavalera által csak a „rock-tronicának” hívott műfajban a kőkemény rockzene és az electro alkot tökéletes partyelegyet. A brazil brigádnak egyébként Cavalera még egyáltalán nem ex felesége, Laima Leyton is tagja.

Fent van már a fellépőlistán a brit Stanton Warriors: Mark Yardley és Dominic B új számokkal, új remixekkel töltekezett fel, és Tokajban már biztosan kaphatunk némi ízelítőt a készülő új lemezről is. A dubstep-rajongókról a bristoli Koan Sound gondoskodik majd. Will Weeks és Jim Bastow - fiatal koruk ellenére - mára már meghatározó szereplői a nemzetközi dubstep-szcénának.

A teljesség igénye nélkül soroljuk a tokaji magyar különítmény tagjait: Leander RisingAnna and the Barbies, a tizedik „születésnapját” ünneplő Punnany Massif, az  Irie Maffia, amely április közepén adja ki legújabb anyagát, és új dalokkal jön a Brains  is.

Aki meg nem bírja ki a nyárig, annak ott a helye a Hegy' warm-up bulin a Dürer Kertben, ahol a kultikus norvég csapat, az Enslaved hangolja rá a rajongókat a fesztiválra.


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek