Egy őszinte vallomás a Sziget szervezőjétől: Az idei line-up összeállításakor nem voltunk szerencsések

2017/07/20  ·   Fesztivál   ·  Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet Kádár Tamással, a Sziget Kft. cégvezetőjével készített interjút.

Esernyőre csak itt legyen szükség! Egyébként úgysem engedik be...

Arra a kérdésre, hogy mit vár a Szigettől, amelyről néhányan már úgy tartják, kezd olyan lenni mint a Sound, Kádár Tamás így felelt:

"Sajnos az idei line-up összeállításakor nem voltunk szerencsések. Nem a kívánságlistánk teteje teljesült, de azért így is minden nap komoly világsztárok lesznek a Nagyszínpadon. A Sziget azonban sokkal több, mint az adott napi főfellépő. Ez egy összművészeti fesztivál, ahol még a kisebb helyszíneken is a műfaj legjobbjai jelennek meg. Aki csak és kizárólag egy fellépőért jön a Szigetre, az persze mindig a saját kedvencét fogja hiányolni, vagy épp örülni neki, ha ő lép fel, de aki a Sziget élmény miatt vesz jegyet, az idén sem fog csalódni, sőt..."

Azt is elmondta, hogy a tavalyi látogatószámhoz képest a fesztivál idén valószínűleg nem fog rekordot dönteni, hozzátette azonban, hogy a Sziget ettől még ebben az évben is Európa egyik legnagyobb fesztiválja lehet.

Felbukkant az interjú során a szabadtéri fesztiválok legnagyobb ellenségének a neve: IDŐJÁRÁS. A szervező azonban bízik  abban – és ezzel nincs egyedül –, hogy idén jó idő lesz, és koncertek csak igazán extrém viszonyok miatt maradhatnak el.

Pink bulijával kapcsolatban igen titokzatosan nyilatkozott. Arra a kérdésre, hogy ki a "legmacerásabb fellépő", így válaszolt:

"Egyelőre csak a szokásos „macerák” vannak, illetve Pink esetében van egy igen bonyolult show-elem, amit nagyon szeretnénk mi is megvalósítani, de elég összetett feladat. Sajnos nem mehetek bele a részletekbe, aki eljön, látni fogja, és azt is, hogy nem egyszerű egy ilyet összehozni…"

Drukkolunk, és megnézzük!

A teljes interjú itt olvasható

 


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek