Év koncertje - szavazás

Elektropünkösd a Pannónia Fesztiválon

2013. április 11.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A rockzene kedvelőinek már 2007 óta állandó pünkösdi program a PAFE, az elektronikus zenét favorizálók szívébe pedig 2010-ben írta be magát a fesztivál. Idén, a hazai kedvencek felsorakoztatásán túl, a 7. Pannónia Fesztiválon fellép a Dub Pistols és a Not Giving in slágerdalt jegyző Rudimental is.

Elektropünkösd a Pannónia Fesztiválon

A rendezvény 2010-ben nyitott az elektronikus zene irányába, idén pedig már a legtöbb hazai kedvencet elhozzák a közönségnek. Fellép a Brains, a DJ Bootsie Trio, Zagar, Soerii & Poolek, a Compact Disco és ott lesznek a 10 éves Rewind partik arcai: Dj Palotai, Mc Zeek és Cadik is. Angliából érkezik az elektronikus tánczene elmúlt húsz évének egyik emblematikus zenekara, a dub zenét sokféle stílussal színesítő Dub Pistols, melynek tagjai nagyon jó kapcsolatot ápolnak KRSA-val, a Pannonia All Stars Orchestra frontemberével. Szántódpusztára érkezik a drum and buss stílusú Rudimental élő formációja is, ami 2012-ben Feel the love című számával robbant be a köztudatba, mely dal vezette az angol és skót toplistákat is. Ezt követte a Not givin’ it című slágerük, első lemezük pedig április végén jelenik meg.

Ha ez esetleg nem lenne elég, a Skrillex-szel, Noisia-val és Knife Party-val is együttdolgozó, hiphopot a dubstep-pel pörgető Foreign Beggars is fellép, és táncra buzdítanak majd többek között a Dublic dj-ikerpár és Wondawulf ütemei is. A hiányérzet elkerülése végett koncertet ad az Irie Maffia, a Vad Fruttik is, összesen pedig több mint 150 zenekar.

Üzenet nektek!

 

 

 


Képtár

  • Elektropünkösd a Pannónia Fesztiválon kép 11797
  • Elektropünkösd a Pannónia Fesztiválon kép 11798
  • Elektropünkösd a Pannónia Fesztiválon kép 11799
 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek