Éteri lehetőség előtt a zenekarok: jelentkezzetek fesztiválfellépőnek!

2016/04/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén is útjára indult a ÉTER PLUSZ Tehetségkutató Fesztivál, amelyre május 6-ig lehet jelentkezni, szinte minden könnyűzenei műfajban. A korábban Észak-magyarországi fesztivál mára Magyarország legmeghatározóbb könnyűzenei tehetségkutatójává nőtte ki magát. Idén május 27-28. között az egri Bolyki Pincészet ad otthont a kétnapos tehetségkutató bulinak.

Éteri lehetőség előtt a zenekarok: jelentkezzetek fesztiválfellépőnek!

A rendezvény célja immáron több mint 10 éve, hogy lehetőséget nyújtson az országban és a határon túl élő, feltörekvő magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre.
A szervezők kiemelt célja, hogy a náluk fellépő és majd győztesként távozó zenekaroknak, előadóknak olyan lehetőséget biztosítsanak, amely gyökeresen megváltoztathatja a zenei pályán eddig betöltött szerepüket, biztosítva ezzel, hogy az ismertség és a népszerűség útjára léphessenek.


A tehetségkutatóra meghívott együttesek három színpadon, a stílusirányzatokat figyelembe véve, főként saját szerzeményeiket adják elő, egymással versenyezve mutatják meg tehetségüket a közönségnek és a szakértő zsűrinek.

A zsűri a produkciók után értékeli, véleményezi az előadókat és iránymutatást ad zenei fejlődésükhöz. – Idén újdonság lesz, hogy a DJ-k mellett EGYÉNI PRODUKCIÓ kategóriában is lehet jelentkezni.

A teljesség igénye nélkül, a győztesek lehetőséget kapnak egy fellépésre a Sziget VOLT Fesztiválon, A38, vagy a Balaton Soundon, továbbá HD minőségű image videóklippet, és saját arculatot is kapnak az ÉTER Produkció jóvoltából. Végül, de nem utolsó sorban sok értékes tárgynyeremény is vár rájuk.

A tehetségkutatón fellépők számára profi színpadtechnikát, fesztivál hangulatot és exkluzív helyszínt biztosítunk három színpadunkon. A fesztivál szakmai mentora és egyben a zsűri elnöke idén Temesi Berci ( TV2, RTL KLUB, MTVA zenei rendezője)

Ahogyan a nevében is hordozza, az ÉTER PLUSZ nem csak a zenélésről szól, hanem sokkal inkább a tehetségekben rejlő plusz lehetőségekről is. Éppen ezért közös szervezésben a Cseh Tamás Programirodával  a zenekarok és az előadók bemutatása mellett megrendezzük a "Közelebb vagy, mint gondolnád!" – ÉTER WORKSHOP-ot is, ahol minden a zenéről, a zenészekről fog szólni a zenészeknek. Szakmai beszélgetéseket, zenei mesterkurzusokat szervezünk a zeneipar jeles, hazai képviselőivel.

Lesz hangszerbemutató, illetve a Cseh Tamás Programirodával is megismerkedhetnek a résztvevők. A feltörekvő zenekarok először náluk, az ÉTER PLUSZ-on értesülhetnek, az őket érintő legfontosabb támogatási lehetőségekről.

Az ÉTER PLUSZ-t minden este neves hazai fellépők zárják a FESZT!EGER keretein belül.

Jelentkezz a weboldalon: www.eterfesztival.hu



 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek