Ezek a külföldi zenekarok jönnek a Fishingre

2017/02/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A 10. Fishing on Orfű 2017. június 20-24. között kerül megrendezésre, a jubileumi fesztivál tehát 5 naposra duzzad, egy különleges keddi nappal – a Lovasi szülinapi bulival – kiegészülve. A fesztiválon fellépő magyar bandákat ismerjük, noha Orfűn mindenki kicsit más, mint a többi fesztiválon, most megmutatjuk, kik lesznek a külföldi fellépők, akik kivétel nélkül a rockosabb/punkosabb vonalat képviselik.

Ezek a külföldi zenekarok jönnek a Fishingre

Red Fang (USA)
szerda 22.50

2005-ben alakult oregoni heavy metál banda. A Dürer kertet többször is kitömték, noha úgy tartják róluk, hogy semmi újat nem hoztak a műfajba, de az elég jól csinálják.


God Damn (UK)
szerda 21.10

Wolverhamptonból érkezik a brit rock banda, akiket a Foo Fightershez is szoktak hasonlítani, 2010 óta nyomják.

 '68 (USA)

Ilyet is ritkán hallani: rockduó! A kéttagú zenekart Josh Scogin énekes-gitáros (The Chariot) és Michael McClellan alkotja. 2013-ban találtak egymásra

.

HECK (UK)
péntek 21.10

Robin Hood küldte nekünk őket Nottinghamből... A brit rockzenekar 2009-ben alakult Baby Godzilla néven, de egy per miatt kénytelenek voltak nevet változtani.

Pulled Apart by Horses (UK)
péntek 22.30

2008-as születésű indie rock/alternatív rock banda Leedsből. felléptek már a  Biffy Clyroval, a Foals-szal és a Muse-zal is.


Gallery Circus (UK)
szombat 21.10

Még egy rockduó Angliából! Ráadásul egy ikerpár alkotja, Daniel and Graeme Ross. Chicagóban próbálták ki tehetségüket, ahol roof-top koncerteket és más, nem mindig legális fellépéseket rendeztek.


Black Peaks (UK)
szombat 22.30

Angol progresszív rock zenekar, amely 2012-ben Brightonban alakult, először Shrine néven. Akkor váltak híressé, amikor az alábbi dalukat a Guitar Heroe Live bevette a lejátszási listájába.



The Midnight Barbers (UK)

"Whiskey áztatta rock n roll' – írták róluk, és csatlakoznak a rockduókhoz. Már több helyen felléptek Magyarországon (Veszprémi Utcazene fesztivál, GMK), legutóbb a Middlemist Reddel tolták az Akváriumban, február elején.

Repetitor (SRB)
csütörtök 20.00

Csajok a fedélzeten! Belgrádból jönnek, és alternatív rockot játszanak. Októberben jött ki a legújabb albumuk Gde ćeš (Where Are You Going) címmel.



Palma Hills (RO)
péntek 20.00

Székely rockerek, szevasztok! Eredetileg Face Today néven futó, fiatal, feltörekvő, négy tagú rock zenekar, amely 2012 februárjában alakult Székelyudvarhelyen. Felléptek már a Szigeten, és 2015-ben a CSTP támogatását is élvezték.


Threesome (SRB)
szombat 20.00

Nemrég alakult szerb surf/punk zenekar, akiket a műfaj iránti közös rajongásuk hozott össze, addig különböző zenekarokban játszottak.

 

A Fishing on Orfű zenei programja még közel sem teljes.
A Tűzhöz közel színpad és a Víziszínpad programja március 1-én,
a külső helyszínek programja március közepén jön!


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek