Fellépnél a világ legnagyobb metálfesztiválján?

2016/05/19  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metálfesztiválja, a németországi Wacken Open Air nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye. Az országonkénti győztesek fellépési lehetőséget kapnak a 2016-os Wacken Open Air fesztiválon (2016. augusztus 4-6.), ahol további 29 ország nyertesével csatáznak a döntőben az értékes nyereményekért.

Fellépnél a világ legnagyobb metálfesztiválján?

A magyarországi élő döntő 2016-ban a Borsodi RockPart Fesztiválon lesz június 23-24-25-én, napi két (összesen hat) zenekar részvételével. A győztes a Wacken Open Air-es koncertjéhez a Monster energiaital jóvoltából 100.000 forint útiköltség-támogatást kap, és további értékes nyereményekben részesül, valamint automatikus fellépője lesz a 2017-es RockPart fesztiválnak is. Az idei verseny külön érdekessége, hogy a Borsodi RockParton a közönség tagjai között is kisorsolunk egy kétszemélyes wackeni utat, így még inkább érdemes lesz a versenyző zenekarokat megnézni és szavazni a legjobban tetszőre.

A Wacken Metal Battle 2016 magyarországi versenyére a http://metal-battle.hu oldalon lehet jelentkezni május 31-én éjfélig. A regisztrált zenekarok közül szakmai zsűri választja ki azt a hatot, akik élőben is megmérkőznek a döntőben a Rockpart Fesztiválaréna színpadán. A zsűri tagjai: Dankó János (Lángoló Gitárok), Draveczki-Ury Ádám (Shockmagazin), Fränk Szandra (Monster Energy), Hartmann Kristóf (HammerWorld/Hammer Records), Lengyel Dóri (Hammer Concerts), Sütöri Olivér (Wacken International), Völgyesi Ádám (NuSkull).

A Wacken Metal Battle korábbi magyarországi nyertesei: Kill With Hate (2013), Room Of The Mad Robots (2014), Don Gatto (2015).

Jelentkezés és további információk: http://metal-battle.hu

Rock, metal, Balaton – Borsodi RockPart!


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek