Fesztiválzáró: Alfa után szabadon

2013. július 23.  ·   Fesztivál   ·  Richolm Orsolya

Szombat este ért véget az idén debütáló Alfa fesztivál. A várpalotai Cseri-erdőben megrendezett zenei esemény előtt magasra tette a mércét, a korábbi években szintén az erdőben zajlott PAFE.

Fesztiválzáró: Alfa után szabadon

A háromnapos koncertsorozat kiírt programja kellemes szórakozást ígért, olyan vonzó nevekkel, mint: Deák Bill Gyula, Bikini, Beatrice, Cipő emlékére fellépő Republic és az igazi ínyencségnek számító Kaukázus, melynek tagjai nemrég álltak ismét össze.  Továbbá, az Alfa weboldalán hangsúlyozottan hirdetett pénztárcabarát ajánlatokkal és olcsó bérletárusításával együtt a lehetőség adott volt, hogy a jól ismert helyszínen egy új, igényes és a régióban elismert szórakozási forma megalakulhasson. Ennek tükrében egyetlen tényezőn múlott a fesztivál sikere: az embereken.

Részt vettünk az Alfán, megtapasztaltuk milyen a Cseri-erdő kempingjében sátrazni, ellátogattunk a főbb koncerteseményekre, körbekóstoltuk a menüt és több megszólított fiatal véleménye alapján alkottuk meg egységes konklúziónkat a július 18-20. közötti eseményről.  

Látogatásunk során sikerült beszélgetnünk több ismert fellépővel, így figyelembe vettük az Ivan & The Parazol, Bëlga, Akkezdet Phiai és Kardos-Horváth János személyes benyomását is a rendezvényről.

Az interjúkat és a beszámolókat hamarosan elolvashatod a koncert.hu-n!

Fotók: Hegedűs Márk


Képtár

  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15563
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15564
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15565
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15566
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15567
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15568
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15570
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15571
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15572
 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek