Fesztiválzáró: Alfa után szabadon

2013. július 23.  ·   Fesztivál   ·  Richolm Orsolya

Szombat este ért véget az idén debütáló Alfa fesztivál. A várpalotai Cseri-erdőben megrendezett zenei esemény előtt magasra tette a mércét, a korábbi években szintén az erdőben zajlott PAFE.

Fesztiválzáró: Alfa után szabadon

A háromnapos koncertsorozat kiírt programja kellemes szórakozást ígért, olyan vonzó nevekkel, mint: Deák Bill Gyula, Bikini, Beatrice, Cipő emlékére fellépő Republic és az igazi ínyencségnek számító Kaukázus, melynek tagjai nemrég álltak ismét össze.  Továbbá, az Alfa weboldalán hangsúlyozottan hirdetett pénztárcabarát ajánlatokkal és olcsó bérletárusításával együtt a lehetőség adott volt, hogy a jól ismert helyszínen egy új, igényes és a régióban elismert szórakozási forma megalakulhasson. Ennek tükrében egyetlen tényezőn múlott a fesztivál sikere: az embereken.

Részt vettünk az Alfán, megtapasztaltuk milyen a Cseri-erdő kempingjében sátrazni, ellátogattunk a főbb koncerteseményekre, körbekóstoltuk a menüt és több megszólított fiatal véleménye alapján alkottuk meg egységes konklúziónkat a július 18-20. közötti eseményről.  

Látogatásunk során sikerült beszélgetnünk több ismert fellépővel, így figyelembe vettük az Ivan & The Parazol, Bëlga, Akkezdet Phiai és Kardos-Horváth János személyes benyomását is a rendezvényről.

Az interjúkat és a beszámolókat hamarosan elolvashatod a koncert.hu-n!

Fotók: Hegedűs Márk


Képtár

  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15563
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15564
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15565
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15566
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15567
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15568
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15570
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15571
  • Fesztiválzáró: Alfa után szabadon kép 15572
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek