Gus Gus, John Summit, Acid Arab – Balaton Piknik 2022

2022/06/22  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Hagyományosan minden évben szeptember elején jelentkezik a Balaton Piknik – különféle helyszíneken. A Balatonboglári Gömbkilátótól a Balatonvilágosi Club Aliga Üdülőn át 2022-ben megérkezett a siófoki Plázsra a kétnapos minifesztivál.

Fotó: Balatoni Piknik

A zenei felhozatalon túl további kiegészítő programok gondoskodnak a klasszikus piknik hangulatról. A MOL Lounge – Gasztronómiai workshopokban napközben a résztvevők ital klasszikusokat párosíthatnak ínyenc falatokkal, neves séfek és italos cégek márkanagyköveteinek részvételével. Mindemellett különféle vízi játékok és sportprogramok, sup kölcsönzés valamint napindító és napközbeni jógaórák várják a piknikezőket.

A 2018-ban egynaposnak induló esemény eddig minden évben szorosan kötődött a Balatonhoz. Az első két évben a balatonboglári Gömbkilátó mögött a csodás balatoni panoráma jelentette a finom elektronikához tökéletesen illeszkedő kulisszát. A járvány két éves időszakában egyszer tudta újra megnyitni kapuit a Piknik, a nosztalgikus hangulatú balatonvilágosi Club Aliga, az egykori pártüdülő vadregényes helyszínén, közvetlenül a vízparton. Ezúttal is a Balaton játssza a főszerepet a Piknik életében, hiszen egy igazi vízparti minifesztiválként a siófoki Plázs helyszínére költözik a rendezvény.

A koncepció változatlan: továbbra is a Nagyszínpadé a főszerep a délutáni óráktól egészen késő estig, Piknik-hangulatban. 23:00 órától a Nagyszínpad előtti homokos nézőtér tánctérré változik, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük az AfterParty-t. A meghívott sztárfellépők között olyan hazai közönségkedvenc klasszikusok találhatók, mint a Gus Gus élő produkcióval, a Polo & Pan, Acid Arab, vagy a Magyarországon első alkalommal fellépő Vintage Culture. A fiatal ausztrál deep house Dj, Sonny Fodera szintén most debütál a hazai partiszíntéren, csakúgy, mint az ifjú chicagoi John Summit. És természetesen érkezik a hazai elektronikus zenei szcéna java is: Peter Makto, Metha, Gregory S, Secret Factory, Poli és sokan mások.

 

 

Balaton Piknik, Plázs, Siófok

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek