Hétvégi ajánlat: fesztivál az Adrián

2013/07/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az Ultra Europe új szereplő a horvát fesztiválok sorában, de igazán nagy durranásra számíthatnak, akik részt vesznek rajta.

Hétvégi ajánlat: fesztivál az Adrián

A nyári fesztiválok rajongóinak számtalan szuper szórakozási lehetőséget kínál Horvátország az idei szezonban is, szinte nincs olyan hétvége, amikor ne lenne valamilyen zenei rendezvény.

Az Ultra Europe fesztiválra július 12-14-én kerül sor egyszerre két helyszínen is, Split-ben és Hvar szigetén. Az Ultra Music Festival név ismerősen csenghet minden, elektro és trance zenei irányzatokat kedvelőnek, hiszen Miamiban már 15 éve szervezik meg ezt az eseményt nyaranta. Az Ultra azóta egy igazán sikeres márkanévvé nőtte ki magát, melyet az elmúlt években számtalan egyéb városban is megrendezték, és idén először megérkezett végre Horvátországba is. A szervezők semmit nem bíznak a véletlenre, igazán impozáns fellépő listát sikerült összeállítaniuk, így nem csoda, hogy az előzetes jegyeladások alapján minimum 60 000 látogatót várnak a fesztiválra.

A programok július 12-én, pénteken délután négy órakor veszik kezdetüket és a buli egészen hajnali ötig tart a fesztivál két első napján. Például színpadra lép az elektronikus zene egyik nagy ikonja, Afrojack, a trance irányzatot követő Armin von Buuren, a techno egyik nagy öregje Marco Carola és az olyan viszonylag frissen felfedezett tehetségek, mint Avicii vagy a holland Hardwell. Mellettük sok más ismert Dj is gondoskodik majd a felhőtlen és fantasztikus buli hangulatról.

És ez még mindig nem minden, az Ultra Music Festivál évtizedes hagyományainak megfelelően számtalan off-stage előadás és látványosság is garantálja a színvonalas és kellemes szórakozást, így egészen biztos, hogy egy pillanatig sem lehet itt unatkozni! A világ minden tájáról, Ibizától Amszterdamig, érkeznek táncművészek és egyéb szórakoztató előadók, akik különféle látványos performanszokkal kápráztatják el a nézőközönséget.

Az Ultra Europe egyik kuriózuma a fesztivál utolsó napja Hvrar szigetén, amely tulajdonképpen egy exkluzív beach party, jegyek csak korlátozott számban kaphatóak, így egészen különleges élményeket ígér azoknak a szerencséseknek, akiknek sikerül jegyet szerezniük. Hvar-on a bulizás délután háromkor kezdődik és éjfélig tart. A nagyszerű hangulatról a többszörös platina lemezes, sláger-gyáros Erick Morillo, az amerikai klub veterán Steve Aoki és az elektronikus zene világában igazi kuriózumnak számító Nervo ikrek gondoskodnak többek közt.

Az Ultra Europe fesztivált Split-en a gyönyörű Poljud Stadium-ban rendezik meg, míg Hvar szigetén a Hotel Amfora Grand Beach Resort strand szolgál majd az esemény helyszínéül. Splitből komp járatok indulnak a szigetre a rendezvény utolsó napján. A fesztiválra több kategóriás jegyek is kaphatóak, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő csomagot. A sima, kétnapos részvételre jogosító belépő ára 75 euró. A két napra külön-külön vásárolhatóak VIP jegyek is, melyek ára 100 euró darabonként. Ezekkel a jegyekkel be lehet lépni az olyan, egyébként elzárt VIP területekre, mint például a lounge.

A Hvar szigeti programokra külön kell jegyet venni. A fesztivált csak 18 éven felüliek látogathatják, az ennél fiatalabbak csak felnőtt kísérővel léphetnek be.

Forrás: ADRIAONLINE


Képtár

  • Hétvégi ajánlat: fesztivál az Adrián kép 15289
  • Hétvégi ajánlat: fesztivál az Adrián kép 15291
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek