Hogy kaphatott díjat a Sziget úgy, hogy idén nem is volt?

2020/10/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A dolog egyszerű: nem a rendezvényt ismerték el, azt idén nehéz lett volna – bár álmaink 2020-as Szigete indulhatna a legjobb képzelt fesztivál címért –, hanem egy munkatársuk, jelesül Csiszár Virág booking menedzser munkáját. Tekintve, hogy feltehetően idén is éjjel-nappal küzdött úgy, hogy végül minden erőfeszítése mehetett a kukába: kétszeresen is megérdemli.

Hogy kaphatott díjat a Sziget úgy, hogy idén nem is volt?

Az IQ magazin a globális koncert- és fesztiválszakma alapvető magazinja, a világ vezető promótereinek, booking menedzsereinek, fesztiválszervezőknek és a zeneipar meghatározó résztvevőinek szakmai fóruma.

A nemzetközi IQ magazin legújabb, októberi számában összeállítást jelentetett meg arról a tizenkét, harminc év alatti szakemberről, akik várhatóan meghatározó szerepet töltenek majd be a nemzetközi koncert és zeneipar jövőjének alakításában. Itt szerepel Virág is, aki nyolc éve tagja a Sziget csapatának, s az elmúlt időszakban olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint a Foo Fighters, a Depeche Mode, a Linkin Park, Lana Del Rey vagy Ed Sheeran

 

Az elismerés fényét az is emeli, hogy nem a szerkesztőség állította össze a listát, hanem több száz szakmabeli szavazata alapján döntöttek.

Gratulálunk a Sziget munkatársának, és kívánjuk neki – meg persze magunknak is –, hogy munkáját jövőre siker koronázza!

A Sziget egyébként az elmúlt időszakban számos rangos nemzetközi díjat nyert el, így például a UK Festival Awards-on a Legjobb Külföldi fesztivál díját hozta el, míg a European Festival Awards megmérettetésén kétszer is a kontinens Legjobb Nagyfesztiválja lett.

 

 

 

Sziget, elismerés, díj, IQ magazin, Csiszár Virág, zeneipar

 

 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek