Holnap rajtol az AlteRába

2013/07/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A kedvezményes bérletek árusítása befejeződött, az 5 napos, 10 ezer forintos bérletekhez a helyszínen lehet majd hozzájutni, ez is azt jelenti, hogy eljött az idő: a helyére került minden a Rába-parton, és holnap kezdetét veszi az immáron negyedik AlteRába.

Holnap rajtol az AlteRába

A körmendi fesztiválon több hazai zenekar is jubileumi koncerttel ünnepel. A Punanny Massif 10, az Alvin és a Mókusok, valamint a Secret Valley 20, a Pál Utcai Fiúk pedig 30 éve lépett először a világot jelentő deszkákra. A bandák közül többen meglepetéssel és különleges fellépéssel készülnek az idei AlteRábára.

A nyitónapon, július 17-én egy szokatlan produkció, a helyi fúvószenekar műsora nyitja a fellépések sorát. A körmendi muzsikusok rendhagyó, lendületes koncertje 19 órakor kezdődik. Az első napon a Paddy and The Rats és az Ocho Macho mellett a Magna Cum Laude is játszik majd a nagyszínpadon. Vasárnapig több mint 30 banda lép fel az AlteRábán.

A kempingezők az úgynevezett Bárkaház területén szerda déltől foglalhatják el a sátorhelyeket. Újdonság, hogy rendkívül kedvezményes lesz idén a sátrazás: aki egy, vagy két napra érkezik, csupán ezer forintért juthat szálláshoz, annak pedig, aki három éjszakára jön, vagy végigbulizza a fesztivált, összesen 1.500 forintot kell előkészítenie. Az AlteRába újra kellemes felfrissülést biztosít a sátrazóknak, a St. Gotthard Spa & Wellness jóvoltából ugyanis 100 látogató csobbanhat ingyen az élményfürdőben. Érdemes tehát időben érkezni a kempingbe, amely az idén 24 órás őrzés mellett áll majd a fesztiválozók rendelkezésére. A 2013-as AlteRábán a szervezők a vendéglátósokkal együtt akciós napokat tartanak és jelentősen bővítik az ételkínálatot.

Napijegyek már csak a Rába Szabadidőcentrumban válthatók július 17-től. Felnőtt kísérettel 12 éves korig  ingyenes a belépés!

A GYSEV az idei esztendőben is 33 százalékos kedvezményt biztosít a fesztiválra érkezők számára. A vasúttársaság kedvezménye a belépő és a karszalag felmutatásával együtt érvényes.


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek