Idén vízparton futják a Rockmaratont

2015. március 01.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A rendezvény születésnapja – na meg a többi fesztivál által teremtett kihívások – alkalmából a rockvakáció nem csak új helyszínen lesz, de az infrastruktúra szempontjából is jelentős változásokat ígérnek a szervezők.

Idén vízparton futják a Rockmaratont

Az egy dolog, hogy elfoglalnak egy szigetet a Dunán (a természet lágy ölén, az ország közepén ez maga lesz a rock-metál paradicsom, a dunaújvárosi Szalki-szigeten), de mi vár még a maratonon indulókra?

  • Méretes kemping sík területen az árnyas fák alatt saját stranddal egy biztonságos holtágnál.
  • Betonutak, rengeteg parkolóhely, telepített vizesblokkok zuhanyzókkal és angol vécével (atoi-toi szagnak lőttek, ha érted, mire gondolunk...).
  • A területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpadot is építenek a 120 fellépő bandának
  • A környező parkerdőben mindenki kedvére hűsölhet, piknikezhet, sőt akár pecázhat is a holtágban.
  • Jöhettek motorral vagy akár lakókocsival is, de a környéken sok olcsó kollégiumi szálláshely is rendelkezésre áll.
  • Az új helyszín a Kárpát-medence minden pontjáról könnyedén megközelíthető autóval és vonattal is, és a MÁV-Start jóvoltából 50% vasúti kedvezmény jár minden fesztivállátogatónak.

Egy évre költöznek ide, és hogy a földijeik, a baranyaiak se járjanak rosszul, nekik a fesztivál megtérít 4000 forint útiköltséget. (A mai napnál régebben kiállított baranyai lakcímkártyával a pécsi PartyZoo jegyirodában március 2-től a hetijegy számukra csak 8.990 Ft, a napijegy csak 1.990 Ft)

A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért tudjátok megváltani, és már megvásárolhatjátok a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérletet, valamint a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass-t is.

A SZÉP Kártyások se aggódjanak, márciustól elindul az elővételes rendszer az ő számukra is.

A szervezők egyelőre adósok még több tucat zenekarral, köztük néhány külföldi bandával, a részletes napi beosztással, valamint az új weboldallal, de ahogy az öreg vasutas mondja, ami késik, az jön...


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek