Idén vízparton futják a Rockmaratont

2015. március 01.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A rendezvény születésnapja – na meg a többi fesztivál által teremtett kihívások – alkalmából a rockvakáció nem csak új helyszínen lesz, de az infrastruktúra szempontjából is jelentős változásokat ígérnek a szervezők.

Idén vízparton futják a Rockmaratont

Az egy dolog, hogy elfoglalnak egy szigetet a Dunán (a természet lágy ölén, az ország közepén ez maga lesz a rock-metál paradicsom, a dunaújvárosi Szalki-szigeten), de mi vár még a maratonon indulókra?

  • Méretes kemping sík területen az árnyas fák alatt saját stranddal egy biztonságos holtágnál.
  • Betonutak, rengeteg parkolóhely, telepített vizesblokkok zuhanyzókkal és angol vécével (atoi-toi szagnak lőttek, ha érted, mire gondolunk...).
  • A területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpadot is építenek a 120 fellépő bandának
  • A környező parkerdőben mindenki kedvére hűsölhet, piknikezhet, sőt akár pecázhat is a holtágban.
  • Jöhettek motorral vagy akár lakókocsival is, de a környéken sok olcsó kollégiumi szálláshely is rendelkezésre áll.
  • Az új helyszín a Kárpát-medence minden pontjáról könnyedén megközelíthető autóval és vonattal is, és a MÁV-Start jóvoltából 50% vasúti kedvezmény jár minden fesztivállátogatónak.

Egy évre költöznek ide, és hogy a földijeik, a baranyaiak se járjanak rosszul, nekik a fesztivál megtérít 4000 forint útiköltséget. (A mai napnál régebben kiállított baranyai lakcímkártyával a pécsi PartyZoo jegyirodában március 2-től a hetijegy számukra csak 8.990 Ft, a napijegy csak 1.990 Ft)

A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért tudjátok megváltani, és már megvásárolhatjátok a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérletet, valamint a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass-t is.

A SZÉP Kártyások se aggódjanak, márciustól elindul az elővételes rendszer az ő számukra is.

A szervezők egyelőre adósok még több tucat zenekarral, köztük néhány külföldi bandával, a részletes napi beosztással, valamint az új weboldallal, de ahogy az öreg vasutas mondja, ami késik, az jön...


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek