Ismét bizonytalanná vált az Exit fesztivál megtartása

2020/07/04  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Magyar Szó portál szerint nem biztos, hogy lesz Exit, bár még nincs végleges döntés.

Ismét bizonytalanná vált az Exit fesztivál megtartása

A fesztiválra augusztus 13-a és 16-a között kerülne sor. Ezt a dátumot akkor jelölték ki, amikor a koronavírus terjedése lankadni látszódott, dr. Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár azonban azt nyilatkozta az RTV-nek, hogy a jelenlegi állapotok újból kérdésessé tették az Exit megvalósítását, sőt erre egyre kevesebb esély mutatkozik.

A fesztivál kapcsán Miloš Vučević, Újvidék polgármestere is szólt a nyilvánossághoz. Elmondása szerint még nincs végleges döntés, és mivel több mint egy hónap van az Exitig, elhamarkodott lenne azonnal lemondani, hiszen akár javulhat is a helyzet, és akkor azért vonnák őket felelősségre, mert túl gyorsan hoztak erről határozatot. Miloš Vučević azt is mondta, hogy az elkövetkező időszak elegendő lesz arra, hogy alaposan felmérjék a helyzetet.

A fesztivál szervezői már június végén közzétették, hogy milyen intézkedések meghozását tervezik, amelyek közül az egyik az, hogy ingyenesen tesztelik majd a látogatókat. A kérdés már csak az, hogy a szervezők hogyan fogják beszerezni ezeket a teszteket. A polgármester erről nem tájékoztatott, véleménye szerint ez a szervezők feladata.

(Magyar Szó)

 

 
EXIT fesztivál, Újvidék, elektronikus zene, Szerbia, Laibach, Robin Schulz, Roni Size

 

 

Szólj hozzá!


Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza: David Guetta,Tyga, Sepultura, Metronomy

Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza:...

Bár a világjárvány leküzdhetetlen akadályokat gördített nemcsak az EXIT, hanem a világ szinte összes fesztiválja elé, az újvidéki stáb volt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A Leander Kills klippel köszönte meg a háttéremberek munkáját

Ezt a klipet a Leander Kills a háttérben dolgozó szakemberek tiszteletére készítette, akik nélkül süket és sötét lenne az a koncerthelyszín, ahol ti is örömmel töltitek időtöket.

Bányásztörpe-festés is lesz a 3. DADABÁNYA underground összművészeti fesztiválon

A minifesztivált augusztus 22-én rendezik meg Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben – természetesen a létszámkorlát betartásával. És ilyet még mostanában nem írtunk le, de tényleg: JEGYÁR: 800 forint! Nyolcszáz... Szóval, érdemes sietni, mert az 500 meg ötszáz marad...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek