Isten veled, Megyer Camp!

2016/03/31  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Idén június 23-26-ig a régi Megyer Camp hangulatát megidézve, Megyertől alig 2 km-e Ukkon kerül megrendezésre az Ukk&Roll fesztivál. 3 nap tömény rock@roll jobbnál jobb koncertekkel, remek hangulattal vár mindenkit.

Isten veled, Megyer Camp!

„Zenei stílusban kicsit visszamegyünk a régi Megyer Camp-ek hangulatához, ott még nem igazán volt pop zene, csak rock, annak viszont egy nagyon változatos egyvelege.”Molnár Péter főszervező. 

Lesz ami a fiatalokhoz szól, lesz ami az „idősebbeknek”, lesz amin tombolni lehet, lesz amin visszaidézni a múltat, lesznek esténként befutott, országosan ismert bandák, a délutáni sávokban akusztikus produkciók és tehetséges amatőr, vagy kezdőbb, de ígéretes rock bandák. A pontos bontás már megtalálható honlapunkon. (www.ukkandroll.hu) A zenei programokon kívül is nagyon sok tervünk van, motoros, „gyalogos” vetélkedők, versenyek, medencét szeretnénk felállítani, vidámparkosokkal tárgyalunk, valószínűleg csak az fog unatkozni, aki azért jön.

Többféle szállás közül lehet választan, van egy csodálatos, Campingnek kialakítható területünk (focipályánk), itt úgy tudnak sátrazni a látogatók, hogy motorjaikat, gépjárműveiket a sátor mellett támaszthatják le közvetlenül. Aki árnyékosabb helyet szeretne, az a focipálya melletti erdőrészben is felállíthatja a sátrat, itt garantáltan egész nap hűs lesz. Természetesen fürdési lehetőséget biztosítunk. Akinek más igényei vannak, az a környéken bőven talál szállodát, panziót, de Megyer házait is ki lehet baráti társaságoknak bérelni, ez kb. 2 kilométer a fesztivál helyszínétől.

Szívesen segítenek a sümegi Turinform irodában, ahol egyébként bérletet is lehet kapni, (www.sumeginfo.hu )

Napközben a koncertek előtt a környéken lehet barangolni. A közelben található a sümegi vár, a püspöki palota, de kényelmesen motorozható távolságra van Tapolca, könnyen elérhető a Balaton part északi része, Veszprém, Sárvár sincs túl messze. Kevés ennél ideálisabb helyszín van, és a Káli-medence útjain motorozni, az mámor.

A bérletek február 25-től kaphatók személyesen Ukk-on a Csemege boltban (Széchenyi u.), Sümegen a Tourinform irodában, Budapesten a VI. Ker. Vörösmarty u. 61. sz. alatti Procopius Érmeboltban. Interneten a Tixa jegyiroda oldalán megveheted és kinyomtathatod belépődet ! (www.tixa.hu)

A fesztivál fellépői:

Június 23. csütörtök

Zorall

Rudán Joe's Band

BLues Company

Iron Maiden (by Iron Inside)

Crazy Gránát

Szekszicsokoládé

Fatal Error

Fate


Június 24. péntek

Rómeó Vérzik

Tűzmadár

Tales Of Evening

B52

Phoenix RT

Alice Cooper (by Where is Cooper)

Üstökös Rock Band

Kiripolszky Acoustic


Június 25. szombat

Aurora

Junkies

Don Gatto

Hátsó Ajtó

V2 Raiders Band

Jolly Jackers

Salvus

Rammstein (by Feuer Frei)

Negathyw Hozzáállás

Németh-Kovács Acoustic

Az Ukk & Roll fesztivál nagyon baráti jegyárai:

A három napos bérlet ára május 1-ig: 4.000 Ft
A három napos bérlet május 1. után: 6.000 Ft
Napi jegy: 2.500 Ft
Gyerek/tanuló bérlet (10-18 év közöttieknek, alkohol megvásárlására nem jogosít): 3.000 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek