Jaj, úgy élvezem én a Strandot....

2015. augusztus 03.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

Zamárdi a fesztiválok fővárosa lassan hazánkban, és ennek felettébb örülünk, mert a balatoni éjszakáknál nincs jobb. Még a szúnyogok sem tudják elrontani.

Jaj, úgy élvezem én a Strandot....

Bár 2013-ban indult, a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál tavaly, a második évében vált igazán sikerré, amelyen a mindent sártengerré változtató esőzések ellenére 72 000-en buliztak. Ma már nem kérdés, hogy ez egy sikersorozat kezdete, amely túl azon, hogy fesztiválozók tízezreinek jelent élményt és örömöt, a Balaton Régió egyik legnagyobb vonzerejű turisztikai eseménye is egyben. A rendezvénysorozat keretein belül megrendezett fesztivál a kevesebb néha több elvet követve egy igen jó lineup-ot tett le az asztalra és a méreteiben közepes fesztiválok között ez kimagaslik a mezőnyből. (főleg, hogy nem marad el mint idén már ezt tapasztalhattuk)

Augusztus 19-22 között a Strand fesztiválon akikre lehet majd a vízbe ugrálni: House Of Pain, Simple Plan, All Time Low, New Found Glory, Tankcsapda, Fish!, Quimby, Steve Aoki, Pendulum Dj Set, Delta Heavy és még marha sokan mások. A Petőfi Rádió nevével fémjelzett fesztiválon senki nem marad az adó hazai kedvencei nélkül és minden adott lesz egy Nagyon fesztiválhoz a Nagyon Balaton parton a Nagyon meleg augusztusban a Nagyon hideg sörök mellett a Nagyon szép lányok és Nagyon jó fej pasik társaságában. És ha ez még nem lenne elég, akkor üssünk két legyet egy csapásra, mert a egy fesztiválon két fesztivál lesz.

Mégpedig a B.My.Lake fesztivál is Zamárdiba költözik és pont akkor, amikor a Strand fesztivál. Augusztus 19-22 között tehát az elektronikus zene szerelmeseit is várja Zamárdi, és egy kombinált jeggyel mind a két fesztiválon bolyonghatunk a számításainkat keresve. Az elektronikus zene Mekkája 2013-as debütálása után azonnal a fiatalok egyik kedvelt célállomása lett, hiszen a kortárs elektronika meghatározó alakjai fogják szórakoztatni a tisztelt publikumot. (ANDREA OLIVA // BEN SIMS // BUTCH // DAVIDE SQUILLACE //DIMENSION // DENSE & PIKA // DOMINIK EULBERG // DUSTY KID // EFDEMIN // EMANUEL SATIE // FRICTION // FRITZ KALKBRENNER // GUSGUS (Live))

Két fesztivál, két műfaj, egy helyszín – és remélhetőleg napsütés a köbön.


 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek