Jaj, úgy élvezem én a Strandot....

2015. augusztus 03.  ·   Fesztivál   ·  Görögh Atus

Zamárdi a fesztiválok fővárosa lassan hazánkban, és ennek felettébb örülünk, mert a balatoni éjszakáknál nincs jobb. Még a szúnyogok sem tudják elrontani.

Jaj, úgy élvezem én a Strandot....

Bár 2013-ban indult, a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál tavaly, a második évében vált igazán sikerré, amelyen a mindent sártengerré változtató esőzések ellenére 72 000-en buliztak. Ma már nem kérdés, hogy ez egy sikersorozat kezdete, amely túl azon, hogy fesztiválozók tízezreinek jelent élményt és örömöt, a Balaton Régió egyik legnagyobb vonzerejű turisztikai eseménye is egyben. A rendezvénysorozat keretein belül megrendezett fesztivál a kevesebb néha több elvet követve egy igen jó lineup-ot tett le az asztalra és a méreteiben közepes fesztiválok között ez kimagaslik a mezőnyből. (főleg, hogy nem marad el mint idén már ezt tapasztalhattuk)

Augusztus 19-22 között a Strand fesztiválon akikre lehet majd a vízbe ugrálni: House Of Pain, Simple Plan, All Time Low, New Found Glory, Tankcsapda, Fish!, Quimby, Steve Aoki, Pendulum Dj Set, Delta Heavy és még marha sokan mások. A Petőfi Rádió nevével fémjelzett fesztiválon senki nem marad az adó hazai kedvencei nélkül és minden adott lesz egy Nagyon fesztiválhoz a Nagyon Balaton parton a Nagyon meleg augusztusban a Nagyon hideg sörök mellett a Nagyon szép lányok és Nagyon jó fej pasik társaságában. És ha ez még nem lenne elég, akkor üssünk két legyet egy csapásra, mert a egy fesztiválon két fesztivál lesz.

Mégpedig a B.My.Lake fesztivál is Zamárdiba költözik és pont akkor, amikor a Strand fesztivál. Augusztus 19-22 között tehát az elektronikus zene szerelmeseit is várja Zamárdi, és egy kombinált jeggyel mind a két fesztiválon bolyonghatunk a számításainkat keresve. Az elektronikus zene Mekkája 2013-as debütálása után azonnal a fiatalok egyik kedvelt célállomása lett, hiszen a kortárs elektronika meghatározó alakjai fogják szórakoztatni a tisztelt publikumot. (ANDREA OLIVA // BEN SIMS // BUTCH // DAVIDE SQUILLACE //DIMENSION // DENSE & PIKA // DOMINIK EULBERG // DUSTY KID // EFDEMIN // EMANUEL SATIE // FRICTION // FRITZ KALKBRENNER // GUSGUS (Live))

Két fesztivál, két műfaj, egy helyszín – és remélhetőleg napsütés a köbön.


 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek