Janicsák István a siófoki Pünkösdi Fesztiválon – asszonykórus nélkül

2019/06/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Jó régen hallottunk – vagy elkerülte a figyelmünket – a Z'Zi Labor énekeséről. Többet persze a lányáról, Janicsák Vecáról...

Fotó: YouTube

A Z’Zi Labor már nem létezik, a kórus hajdani tagjai kiöregedtek, és a főnök, Janicsák István sem lett fiatalabb... Az asszonyok azonban nem adták fel, előkotorták a régi kottákat, majd próbálni kezdték a dalokat... Az egykori "kórusvezetőt" egész egyszerűen kész tények elé állították, aki beadta a derekát, így történhetett meg, hogy tavaly nyáron átturnézták az országot.

Hogy idén nyáron vannak-e hasonló terveik azt nem tudjuk, ami biztos, Janicsák Istvánnak van egy határozott célja:

"Van egy régóta dédelgetett álmom, ami már nagyon a megvalósulás közelében jár. Bár ebben a korban nem szokás saját albummal jelentkezni, egy szerzői összeállítással  mégis szeretnék kijönni. Az általam szövegezett dalok Szűcs Norbert zeneszerző barátom közreműködésével készültek el. A keserédes hangulatú számokhoz most készül a borító. Azon tanakodunk, melyik nóta lenne a legalkalmasabb arra, hogy  Spotify-on vagy a Youtube-on,  slágerként beharangozza az új lemezt" – nyiltakozta nemrég a Blikknek.

Az megint tuti, hogy június 8-án, szombaton este Siófokon lép fel.

A Pünkösdi Fesztivál június 7-én, pénteken (vagyis ma) este kezdődik a Chameleon Zenekar és a Cascade Music Jam koncertjével.

Június 8-án, szombaton pedig egész nap várják a programok a látogatókat. Fél 11-kor indul az ünnepi Pünkösdi menet a Fő térről a hajóállomásra, ahol ünnepség lesz. Ezután a Balaton táncegyüttes műsora zárja a délelőtt programját. Délután helyi gyermek táncegyüttesek mutatkoznak be a színpadon, este pedig a veszprémi The Flashback, majd a Z'Zi Labor énekese, Janicsák István és a B52 zenekar játszik.

Pünkösd vasárnap a Belvárosi Betyárok gyerekzenekar kezdi a műsort délután, őket egy latinzenei formáció, a Latin Lounge követi. A nap fő fellépője az elektronikus popzenét játszó, országszerte népszerű Compact Disco lesz.

Pünkösd hétfőn ugyanúgy a gyereket várják először a színpadhoz a Mintapinty gyerekzenekar koncertjére, az esti hangulatról pedig a siófoki The FreakEnd és a rock&rollt játszó Old Boys gondoskodik majd.

A siófoki PLÁZS is nagyszabású koncertekkel köszönti a nyarat a hétvégén. Fellép a Belga&Krúbi, a Bikini, a Republic, emellett a PLÁZS új helyszíneként megnyílik a híres siófoki Palace diszkónak emléket állító Aréna is.

Pünkösdi Fesztivál, Siófok, Janicsák István, Z’Zi Labor, asszonykórus, PLÁZS

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek