Menopauza 1170x180

Janicsák István a siófoki Pünkösdi Fesztiválon – asszonykórus nélkül

2019/06/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Jó régen hallottunk – vagy elkerülte a figyelmünket – a Z'Zi Labor énekeséről. Többet persze a lányáról, Janicsák Vecáról...

Fotó: YouTube

A Z’Zi Labor már nem létezik, a kórus hajdani tagjai kiöregedtek, és a főnök, Janicsák István sem lett fiatalabb... Az asszonyok azonban nem adták fel, előkotorták a régi kottákat, majd próbálni kezdték a dalokat... Az egykori "kórusvezetőt" egész egyszerűen kész tények elé állították, aki beadta a derekát, így történhetett meg, hogy tavaly nyáron átturnézták az országot.

Hogy idén nyáron vannak-e hasonló terveik azt nem tudjuk, ami biztos, Janicsák Istvánnak van egy határozott célja:

"Van egy régóta dédelgetett álmom, ami már nagyon a megvalósulás közelében jár. Bár ebben a korban nem szokás saját albummal jelentkezni, egy szerzői összeállítással  mégis szeretnék kijönni. Az általam szövegezett dalok Szűcs Norbert zeneszerző barátom közreműködésével készültek el. A keserédes hangulatú számokhoz most készül a borító. Azon tanakodunk, melyik nóta lenne a legalkalmasabb arra, hogy  Spotify-on vagy a Youtube-on,  slágerként beharangozza az új lemezt" – nyiltakozta nemrég a Blikknek.

Az megint tuti, hogy június 8-án, szombaton este Siófokon lép fel.

A Pünkösdi Fesztivál június 7-én, pénteken (vagyis ma) este kezdődik a Chameleon Zenekar és a Cascade Music Jam koncertjével.

Június 8-án, szombaton pedig egész nap várják a programok a látogatókat. Fél 11-kor indul az ünnepi Pünkösdi menet a Fő térről a hajóállomásra, ahol ünnepség lesz. Ezután a Balaton táncegyüttes műsora zárja a délelőtt programját. Délután helyi gyermek táncegyüttesek mutatkoznak be a színpadon, este pedig a veszprémi The Flashback, majd a Z'Zi Labor énekese, Janicsák István és a B52 zenekar játszik.

Pünkösd vasárnap a Belvárosi Betyárok gyerekzenekar kezdi a műsort délután, őket egy latinzenei formáció, a Latin Lounge követi. A nap fő fellépője az elektronikus popzenét játszó, országszerte népszerű Compact Disco lesz.

Pünkösd hétfőn ugyanúgy a gyereket várják először a színpadhoz a Mintapinty gyerekzenekar koncertjére, az esti hangulatról pedig a siófoki The FreakEnd és a rock&rollt játszó Old Boys gondoskodik majd.

A siófoki PLÁZS is nagyszabású koncertekkel köszönti a nyarat a hétvégén. Fellép a Belga&Krúbi, a Bikini, a Republic, emellett a PLÁZS új helyszíneként megnyílik a híres siófoki Palace diszkónak emléket állító Aréna is.

Pünkösdi Fesztivál, Siófok, Janicsák István, Z’Zi Labor, asszonykórus, PLÁZS

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek