Jubileumi Fezen: Dub Fx, Nouvelle Vague és a Wellhello

2016. február 15.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Dub FX, a Nouvelle Vague és a Wellhello is fellép az idei Fezenen (Fehérvári Zenei Napok) augusztus 3. és 6. között.

Jubileumi Fezen: Dub Fx, Nouvelle Vague és a Wellhello

A jubileumi, 20. Fezenen két egyenértékű nagyszínpad lesz, az egyiken a rock-metál, a másikon a könnyedebb zenei műfajok képviselői lépnek fel. Dub FX, a Nouvelle Vague és a Wellhello az utóbbi helyszínen fog zenélni.

Augusztus 5-én játszik a fesztiválon az utcai előadóművészetet forradalmasító ausztrál Dub FX (Benjamin Stanford). A loopereket előszeretettel alkalmazó előadó egyedi hangjával és stílusával a drum and basstól a soulig használja a különböző stílusokat. A 32 éves Dub FX a YouTube videomegosztó oldalon lett sztár, dalait sok millióan megnéztek-meghallgatták már a világhálón. Magyarországon hetedszer lép fel, korábban a VOLT-on, a Szigeten, a Fridge-en, a Strandon és az EFOTT-on is adott koncertet.

 

A francia Nouvelle Vague, vagyis Marc Collin és Olivier Libaux producer 1998-tól váltakozó énekesnőkkel működő rendkívül sikeres bossa novás, újhullámos popcsapata augusztus 4-én zenél a Fezen közönsége előtt, miután az elmúlt években voltak az A38-on, a Balaton Soundon, a Szigeten, a Budapest Parkban, a pécsi Zsolnay Fesztiválon, a Strand Fesztiválon, valamint a VOLT-on is.

A hazai fellépők között lesz a klubokat megtöltő Wellhello augusztus 3-án. Fluor és Diaz duója napjaink egyik legnépszerűbb magyar popzenekara.

A szervezők korábban több zenekar fellépését is bejelentették.

 

Idén egy program keretében a Fezenen mintegy 50 százalékos jegykedvezménnyel bulizhatnak a diákok. A fesztiválon a megnövelt befogadó területen egyszerre akár húszezren tudnak szórakozni.

 

 

efott

 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek