Jubileumi Fezen: Dub Fx, Nouvelle Vague és a Wellhello

2016. február 15.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Dub FX, a Nouvelle Vague és a Wellhello is fellép az idei Fezenen (Fehérvári Zenei Napok) augusztus 3. és 6. között.

Jubileumi Fezen: Dub Fx, Nouvelle Vague és a Wellhello

A jubileumi, 20. Fezenen két egyenértékű nagyszínpad lesz, az egyiken a rock-metál, a másikon a könnyedebb zenei műfajok képviselői lépnek fel. Dub FX, a Nouvelle Vague és a Wellhello az utóbbi helyszínen fog zenélni.

Augusztus 5-én játszik a fesztiválon az utcai előadóművészetet forradalmasító ausztrál Dub FX (Benjamin Stanford). A loopereket előszeretettel alkalmazó előadó egyedi hangjával és stílusával a drum and basstól a soulig használja a különböző stílusokat. A 32 éves Dub FX a YouTube videomegosztó oldalon lett sztár, dalait sok millióan megnéztek-meghallgatták már a világhálón. Magyarországon hetedszer lép fel, korábban a VOLT-on, a Szigeten, a Fridge-en, a Strandon és az EFOTT-on is adott koncertet.

 

A francia Nouvelle Vague, vagyis Marc Collin és Olivier Libaux producer 1998-tól váltakozó énekesnőkkel működő rendkívül sikeres bossa novás, újhullámos popcsapata augusztus 4-én zenél a Fezen közönsége előtt, miután az elmúlt években voltak az A38-on, a Balaton Soundon, a Szigeten, a Budapest Parkban, a pécsi Zsolnay Fesztiválon, a Strand Fesztiválon, valamint a VOLT-on is.

A hazai fellépők között lesz a klubokat megtöltő Wellhello augusztus 3-án. Fluor és Diaz duója napjaink egyik legnépszerűbb magyar popzenekara.

A szervezők korábban több zenekar fellépését is bejelentették.

 

Idén egy program keretében a Fezenen mintegy 50 százalékos jegykedvezménnyel bulizhatnak a diákok. A fesztiválon a megnövelt befogadó területen egyszerre akár húszezren tudnak szórakozni.

 

 

efott

 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek