Kell egy Harley-Davidson?

2013. április 22.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén június 5-9. között lesz a hagyományos, immáron 14. Harley-Davidson Open Road Fesztivál Alsóőrsön. A rendezvény szervezői mintegy 30 ezer embert várnak a Balaton partjára, köztük lesz az a szerencsefia, aki egy Harley-Davidsonnal mehet haza. Ha már van neki, akkor kettővel.

Kell egy Harley-Davidson?

Vannak olyan fesztiválok, amelyek nem egy teljes ország vagy földrész igényeit szeretnék kielégíteni, hanem egyetlen rétegét, a mi esetünkben a Harleysokét. Itt nem lesz parti, lambada vagy makaréna: Alsóőrsre kemény csapat érkezik, és a programot is a szükségleteikhez passzintották. Fellép így többek között Woodstock legendás zenekara, a Ten Years After, a brit Uriah Heep, a Tankcsapda, az Edda Művek, a Hooligans, az Anna & the Barbies, valamint a Ganxsta Zolee és a Kartel, A nulladik napon egy igazi történelmi pillanatra kerül sor, amikor a Nagy színpadon bemutatják a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” című musicalt, amely idén ünnepli 40 éves évfordulóját.

A szervezők idén is sok meglepetést és remek hangulatot ígérnek, ráadásul a hazai fesztiválok történetének talán legértékesebb nyereményét viheti haza az, aki egyrészt április 20-tól regisztrál a fesztivál Facebook oldalán, másrészt ott lesz június 5-9. között Alsóörsön: a fesztivál történetében először kisorsolnak egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson motorkerékpárt!

Egyébként a technikai sportok szerelmesei sem csalódnak majd, hiszen  látható lesz Szalay Balázs idei versenyautója, a Dakaron tökéletesen helyt álló Opel Mokkája, illetve Talmácsi Gábor motoros iskolájának növendékei és a 2007-es a világbajnok versenymotorja is látható lesz a rendezvényen.

 

 

 

 


Képtár

  • Kell egy Harley-Davidson? kép 12011
  • Kell egy Harley-Davidson? kép 12012
  • Kell egy Harley-Davidson? kép 12013
  • Kell egy Harley-Davidson? kép 12014
  • Kell egy Harley-Davidson? kép 12015
  • Kell egy Harley-Davidson? kép 12016
 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek