Két dátuma is van a 2021-es Fishing on Orfűnek

2020/12/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A 2021-es Fishinget egyből pótdátummal hirdették meg. ha június 16-án még nem lehet tömegrendezvényeket szervezni, a jegyek/bérletek automatikusan érvényesek lesznek augusztus 24-28-ra.

Két dátuma is van a 2021-es Fishing on Orfűnek

A szervezők közlése szerint a zenekarokkal is dupláztak a fellépések dátumát illetőne, és arra kérik a fesztiválozókat is, hogy ebben a két időpontban gondolkodjanak.

Jó hír azoknak, akik csak egy vagy két napra látogatnának Orfűre, hogy a napijegyek értékesítését is megkezdték, s a fesztivál részletes zenei programja is elérhető mától. A felhozatal tekintetében nem lesz nagy meglepetés azok számára, akik ott lettek volna az idei Fishingen, hiszen nagyrészt az 2020-as fellépőket mentették át 2021-re. Pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén elhalasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén és csakúgy, mint az eddigi években, 2021-ben is ott lesznek a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciók a Panorama Campingben.

Immáron a zenei program is kész, az első napon 19.00 órakor a Budapest Bár nyitja a fesztivált és a Kistehén búcsúbulija zárja szombaton este a Nagyszínpad I-en. Ugyanez a Nagszínpad kettőn úgy néz ki, hogy Carson Coma/Ricsárdgír.  Megmarad további helyszínnek a Nagysátor, az Amondó Színpad, a Fonó Borfalu, a Tűzhöz Közel, a Magam Adom, a nappali koncerteknek helyet adó Vízi Színpad és a Moonlight Diszkó.

Különlegesség, hogy a fesztivál egy rendkívüli keddi beköltözőnappal kedveskedik 06.15-én (vagy 08.24-én) azoknak, akik egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt idén elmaradt rendezvényt. Erre a plusz napra jegy nem kapható, itt csak a fesztivál legeltökéltebb segítői lesznek jelen; fellép Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó.

A részletes zenei program megtalálható a fesztivál weboldalán.

A kempingjegyek január elején lesznek elérhetők!

Fishing on Orfű, 2021.

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek