Kiskarácsony, hegy'karácsony

2012. november 15.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A fesztiválszervezők is tisztában vannak azzal, hogy egy-egy megszállott sziget- vagy hegylakónak sokkal többet számít egy bérlet a karácsonyfa alatt, mint bármi más. Mondjuk egy nyakkendő vagy egy teáskészlet. Éppen ezért jó időben elindult a bérletek értékesítése. A Sziget-csoport után most a Hegyalja Fesztivál is feliratkozott a karácsonyi kívánságlistára.

Kiskarácsony, hegy'karácsony

Aki ráadásul a leggyorsabbak között szerezi be a Hegyalja Fesztivál-jegyét, egyszerűen elintézheti, hogy már karácsonyra meglegyen az igazi feszt-élmény: az első 50 fesztiválbérlet tulajdonosa ugyanis már Hegy’ pólóban feszíthet a karácsonyfa mellett, alatt, fölött. Nem kell mást tenni, mint lefotózni a Hegy’ bérletet, ügyelve arra, hogy látszódjon a sorszáma. Majd a fotót fel kelletik tölteni a Facebookon Hegyalja Fesztivál funclub üzenőfalára.

A Hegy’ Facebook oldalára már csak azért is érdemes benézni, mert idén - a Szigethez hasonlóan-  a hegyaljások is beleszólhatnak abba, hogy kiket szeretnének hallani június 25-30. között Tokajban. A Hegy’ kívánságlistára még mindig nem késő felírni a nagy kedvenceket, hogy a 2013-as nyárindító Hegyalja is az év legfelejthetetlenebb bulija legyen.

Ami meg hab a tortán, vagy csúcsdísz a fa tetején:Karácsonyi Hegy’ bérlet kapható november 12-től csak 48 napig, a tavalyinál is jobb, kivételes ünnepi áron. Több mint 200 fellépő 14.500 forintért, elég jó ár-érték arány. No meg a hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések az ország legjobb arcaival - 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.


Képtár

  • Kiskarácsony, hegy'karácsony kép 7999
  • Kiskarácsony, hegy'karácsony kép 8000
 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek