Korda György az EFOTT-on

2013/06/27  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az Anna & The Barbies énekese hipnotizálta az EFOTT közönségét, de Korda György ennél is tovább ment: kifejezetten szerelmeskedésre buzdította a fiatalokat. A nagyszínpadra lépett a N.O.H.A. és a Kosheen DJs, Soerii & Poolek pedig ezúttal is magával hozta az óriás csirkét. Dévényi Tibi bácsi ismét teltházat csinált - EFOTT 1. nap

Korda György az EFOTT-on

Mikor a kertre borult az este, megérkeztek a nagy kedvencek. A közönség - csakúgy, mint minden fellépésükön - torkaszakadtából skandálta, hogy Korda Györgynek és Balázs Klárinak a nagyszínpadon lenne a helye. Tény, akármileyn sátorban is vannak, folyamatosan teltházat csinálnak. „Gyerekek, nekem szükségem van a ti energiátokra!” – vallotta be Gyuri bácsi a színpadon, és ezen annyira felbuzdult, hogy „Szerelmeskedjünk egy kicsit” – felkiáltással Klárikával egymást szorosan átölelve énekelték végig a „Szeress úgy is, ha rossz vagyok” című számot. Természetesen a Buona sera signorina című dal sem maradhatott ki a repertoárból, amely akkor íródott, amikor a póker-mester annyi idős volt, mint a mostani közönsége.

A népszerű énekes házaspártól Dévényi Tibi bácsi vette át a mikrofont, és buliztatta tovább a közönséget. „Ez a 7. EFOTT-om, ráadásul ezen a fesztiválon fogom eldobni az ezredik pontos labdát. Jól bírom az éjszakázást, és imádom ezt az egészet csinálni. Szívem szerint minden nyugdíjasnak ilyen életet kívánnék” – mondta el a 66 éves DJ. Mi is!

Pásztor Anna és az Anna & The Barbies valósággal hipnotizálta nagyszínpados közönségét: először guggolásra, majd vetkőzésre szólította őket, és ők ennek természetesen azonnal eleget tettek. „Az EFOTT az egyik legklasszabb fesztivál, mert bolyong a világban, ehhez az úthoz pedig a zenekar is bármikor szívesen csatlakozik” – jelentette ki az énekesnő.

A Pepsi Nagyszínpadon igazi nagyágyúk adták egymásnak a mikrofont. Az Akkezdet Phiai pörgős szövegeit, a N.O.H.A. vérpezsdítő dallamai követték, majd a Brains ösztönözte tombolásra a közönséget, az este pedig a Kosheen DJs szettjeivel zárult. Ez idő alatt a Rauch Arénában Soerii & Poolek koncertjén hagyományosan felfújható állatokkal csápolt a közönség, a két zenész, a táncos lány és a Csirke alkotta színpadi show-t pedig rövidszoknyás hostessek egészítették ki. Úgy tűnik, karikás volt a dolog, mert nem vetkőztek, mint a Pannónián...

A beszámolót pedig zárja a Paddy & the Rats kijelentése: „Nem lehet csend, ha buli van”. Így keletkeznek a szállóigék.


Képtár

  • Korda György az EFOTT-on kép 14788
  • Korda György az EFOTT-on kép 14789
  • Korda György az EFOTT-on kép 14790
  • Korda György az EFOTT-on kép 14791
  • Korda György az EFOTT-on kép 14792
  • Korda György az EFOTT-on kép 14794
  • Korda György az EFOTT-on kép 14795
 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek