Év koncertje - szavazás

Korda György az EFOTT-on

2013. június 27.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az Anna & The Barbies énekese hipnotizálta az EFOTT közönségét, de Korda György ennél is tovább ment: kifejezetten szerelmeskedésre buzdította a fiatalokat. A nagyszínpadra lépett a N.O.H.A. és a Kosheen DJs, Soerii & Poolek pedig ezúttal is magával hozta az óriás csirkét. Dévényi Tibi bácsi ismét teltházat csinált - EFOTT 1. nap

Korda György az EFOTT-on

Mikor a kertre borult az este, megérkeztek a nagy kedvencek. A közönség - csakúgy, mint minden fellépésükön - torkaszakadtából skandálta, hogy Korda Györgynek és Balázs Klárinak a nagyszínpadon lenne a helye. Tény, akármileyn sátorban is vannak, folyamatosan teltházat csinálnak. „Gyerekek, nekem szükségem van a ti energiátokra!” – vallotta be Gyuri bácsi a színpadon, és ezen annyira felbuzdult, hogy „Szerelmeskedjünk egy kicsit” – felkiáltással Klárikával egymást szorosan átölelve énekelték végig a „Szeress úgy is, ha rossz vagyok” című számot. Természetesen a Buona sera signorina című dal sem maradhatott ki a repertoárból, amely akkor íródott, amikor a póker-mester annyi idős volt, mint a mostani közönsége.

A népszerű énekes házaspártól Dévényi Tibi bácsi vette át a mikrofont, és buliztatta tovább a közönséget. „Ez a 7. EFOTT-om, ráadásul ezen a fesztiválon fogom eldobni az ezredik pontos labdát. Jól bírom az éjszakázást, és imádom ezt az egészet csinálni. Szívem szerint minden nyugdíjasnak ilyen életet kívánnék” – mondta el a 66 éves DJ. Mi is!

Pásztor Anna és az Anna & The Barbies valósággal hipnotizálta nagyszínpados közönségét: először guggolásra, majd vetkőzésre szólította őket, és ők ennek természetesen azonnal eleget tettek. „Az EFOTT az egyik legklasszabb fesztivál, mert bolyong a világban, ehhez az úthoz pedig a zenekar is bármikor szívesen csatlakozik” – jelentette ki az énekesnő.

A Pepsi Nagyszínpadon igazi nagyágyúk adták egymásnak a mikrofont. Az Akkezdet Phiai pörgős szövegeit, a N.O.H.A. vérpezsdítő dallamai követték, majd a Brains ösztönözte tombolásra a közönséget, az este pedig a Kosheen DJs szettjeivel zárult. Ez idő alatt a Rauch Arénában Soerii & Poolek koncertjén hagyományosan felfújható állatokkal csápolt a közönség, a két zenész, a táncos lány és a Csirke alkotta színpadi show-t pedig rövidszoknyás hostessek egészítették ki. Úgy tűnik, karikás volt a dolog, mert nem vetkőztek, mint a Pannónián...

A beszámolót pedig zárja a Paddy & the Rats kijelentése: „Nem lehet csend, ha buli van”. Így keletkeznek a szállóigék.


Képtár

  • Korda György az EFOTT-on kép 14788
  • Korda György az EFOTT-on kép 14789
  • Korda György az EFOTT-on kép 14790
  • Korda György az EFOTT-on kép 14791
  • Korda György az EFOTT-on kép 14792
  • Korda György az EFOTT-on kép 14794
  • Korda György az EFOTT-on kép 14795
 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek