Év koncertje - szavazás

Kozsó is fellép idén EFOTT-on! És még sokan mások

2015. május 21.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az idei jubileumi velencei EFOTT fő eseményeként július 18-án szombaton közös produkciókkal idézik fel az elmúlt négy évtized magyar könnyűzenéjének fontos pillanatait. A mai hazai popszíntér sztárjai önálló koncertjeik mellett a egy-egy vendégelőadóval közösen is előadnak egy-egy dalt.

Kozsó is fellép idén EFOTT-on! És még sokan mások

A Mary PopKids Somló Tamással az LGT Annyi mindent nem szerettem még, a Magashegyi Underground Bornai Tiborral a KFT Balatoni nyár, a Kaukázus Vincze Lillával a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni, a Wellhello a Soho Partyval utóbbi Gyere és táncolj, a Punnany Massif Ganxsta Zolival és Big Daddy Lacával a Kartel Való világ, az Intim Torna Illegál Kozsóval az Ámokfutók A szerelem hajnalán, a Hősök az Animal Cannibalsszal utóbbi Budapest nyáron sokkal szabadabb, a Brains pedig Kállay-Saunders Andrással az énekes Running című dalának különleges változatát fogja bemutatni a szombaton 19 óra 30 perckor kezdődő 240 perces folyamban.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, az EFOTT-ot immár 40. alkalommal rendezik meg, negyedszer Velencén. A július 14-től 19-ig tartó eseményre a szervezők 100 ezer látogatót várnak.

A zenei programok 12 helyszínen fognak zajlani a fesztivál területén, több mint 250 produkció lesz látható és hallható. Idén is lesznek külföldi fellépők - Dub FX, Borgore és Otto Knows -, mellettük a hazai könnyűzenei élvonal koncertet ad, a már említettek mellett például a Tankcsapda, az Anna and the Barbies a PASO, a Subscribe, a Leander Rising és a Biebers.

Egy készülékkel mérik a közönség decibelszintjét is, így kiderül, milyen véleménnyel vannak a fesztiválozók a különböző produkciókról.

Fotó innen


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek