Kviddics az EFOTT-on!

2013/06/24  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Holnap megnyitja kapuit az Egyetemisták és Főiskolák Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT. A nyitó napra vonattal érkezőket rezesbanda kíséri a fesztivál területére, a helyszínről az MR2-Petőfi Rádió minden nap élőben jelentkezik. A koncerteken és az egyebeken kívül lesz még mit csinálni...

Kviddics az EFOTT-on!

Zánkára megérkezni olyan volt, mint amikor a Hogwart expressz begördül a roxforti állomásra. Igaz, akkor még vörös nyakkendő volt az emberen, de talán e kiegészítő nélkül is megismételhető az élmény. Akik vonattal közelítik meg az Új Nemzedék Központot, azokat egy rezesbanda kíséri egészen a 209 hektáros terület bejáratáig. (Kinek a Hagrid, kinek a fúvósok...)

De nem csak vonattal lehet érkezni. A sportos fesztiválkezdést a Tekerj az EFOTT-ra! program, a MOL és a Magyar Kerékpárosklub közös kezdeményezése biztosítja. A lelkes bringások június 25-én Balatonalmáditól tekerhetnek Zánkára, a nyitó napra. A mintegy 35 km-es távon a jó hangulat, az összetartozás érzése és a meglepetés ajándékok is garantáltak. A bicikli egyébként is egész héten hangsúlyos szerepet tölt be: a MOL Bringatárolónál regisztrálni lehet kerékpártúrákra – amelyre a bicikliket térítésmentesen kölcsönözhetik a fesztiválozók, lesz továbbá Csepel bicajos akadálypálya és Gold Sprint, a Magyar Kerékpárosklub pedig előadást tart a kerékpáros közlekedésről.

Egyébként az idei EFOTT a nyár legsportosabb fesztiváljának ígérkezik, érdemes kihasználni a lehetőségeket, melyekrte van bőven példa, csak zudd, miről van szó, vagy ha nem, nézd meg!

Az EFOTT SportKözPont minden nap számos mozgási lehetőséget biztosít a fesztiválozóknak. Kettlebell, aerobik, TRX, muay tai, slackline, vízi aerobic, de bemutatkozik a street workout, a bossaball és a kviddics (haha!) is... A hagyományos sportágak rajongói is kedvükre válogathatnak: lesz foci, röplabda, tollaslabda, vízilabda, vívás, kosárlabda, és az igazán sportosak az EFOTT Kupákra is benevezhetnek. És a sor még itt sem ér véget: csocsó, bokszgép, darts és sörpong, a balatoni helyszín pedig biztosítja, hogy ne maradjon el a vízi akadályverseny, a wet wars és az óriási hétzáró vízilufi csata.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel (MEFS) karöltve nem csak a nappali programok aktív eltöltésére, hanem az országos bajnokságok megtekintésére is lesz lehetőség. Az idei évben a MEFOB strandröplabda, strandkézilabda és rögbi döntői is az EFOTT-on kerülnek megrendezésre.

Az EFOTT szombati napja pedig különös csemegének ígérkezik. A Civil Térre látogat többek között Martinek János olimpiai bajnok öttusázó, a londoni olimpiáról ezüstéremmel távozó férfi kajak-négyes tagjai (Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Pauman Dániel és Kulifai Tamás), Kozmann György világ- és Európa-bajnok kenus, Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes és Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, valamint Dombi Rudolf olimpiai aranyérmes kajakozó.

A döntés a tiéd: iszol vagy mozogsz? A profik mindkettőt tudják egyszerre:)


Képtár

  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14576
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14577
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14578
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14579
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14580
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14581
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14582
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14583
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14585
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14586
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14587
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14588
  • Kviddics az EFOTT-on! kép 14589
 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek