Kviddics az EFOTT-on!

2013. június 24.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Holnap megnyitja kapuit az Egyetemisták és Főiskolák Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT. A nyitó napra vonattal érkezőket rezesbanda kíséri a fesztivál területére, a helyszínről az MR2-Petőfi Rádió minden nap élőben jelentkezik. A koncerteken és az egyebeken kívül lesz még mit csinálni...

Kviddics az EFOTT-on!

Zánkára megérkezni olyan volt, mint amikor a Hogwart expressz begördül a roxforti állomásra. Igaz, akkor még vörös nyakkendő volt az emberen, de talán e kiegészítő nélkül is megismételhető az élmény. Akik vonattal közelítik meg az Új Nemzedék Központot, azokat egy rezesbanda kíséri egészen a 209 hektáros terület bejáratáig. (Kinek a Hagrid, kinek a fúvósok...)

De nem csak vonattal lehet érkezni. A sportos fesztiválkezdést a Tekerj az EFOTT-ra! program, a MOL és a Magyar Kerékpárosklub közös kezdeményezése biztosítja. A lelkes bringások június 25-én Balatonalmáditól tekerhetnek Zánkára, a nyitó napra. A mintegy 35 km-es távon a jó hangulat, az összetartozás érzése és a meglepetés ajándékok is garantáltak. A bicikli egyébként is egész héten hangsúlyos szerepet tölt be: a MOL Bringatárolónál regisztrálni lehet kerékpártúrákra – amelyre a bicikliket térítésmentesen kölcsönözhetik a fesztiválozók, lesz továbbá Csepel bicajos akadálypálya és Gold Sprint, a Magyar Kerékpárosklub pedig előadást tart a kerékpáros közlekedésről.

Egyébként az idei EFOTT a nyár legsportosabb fesztiváljának ígérkezik, érdemes kihasználni a lehetőségeket, melyekrte van bőven példa, csak zudd, miről van szó, vagy ha nem, nézd meg!

Az EFOTT SportKözPont minden nap számos mozgási lehetőséget biztosít a fesztiválozóknak. Kettlebell, aerobik, TRX, muay tai, slackline, vízi aerobic, de bemutatkozik a street workout, a bossaball és a kviddics (haha!) is... A hagyományos sportágak rajongói is kedvükre válogathatnak: lesz foci, röplabda, tollaslabda, vízilabda, vívás, kosárlabda, és az igazán sportosak az EFOTT Kupákra is benevezhetnek. És a sor még itt sem ér véget: csocsó, bokszgép, darts és sörpong, a balatoni helyszín pedig biztosítja, hogy ne maradjon el a vízi akadályverseny, a wet wars és az óriási hétzáró vízilufi csata.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel (MEFS) karöltve nem csak a nappali programok aktív eltöltésére, hanem az országos bajnokságok megtekintésére is lesz lehetőség. Az idei évben a MEFOB strandröplabda, strandkézilabda és rögbi döntői is az EFOTT-on kerülnek megrendezésre.

Az EFOTT szombati napja pedig különös csemegének ígérkezik. A Civil Térre látogat többek között Martinek János olimpiai bajnok öttusázó, a londoni olimpiáról ezüstéremmel távozó férfi kajak-négyes tagjai (Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Pauman Dániel és Kulifai Tamás), Kozmann György világ- és Európa-bajnok kenus, Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes és Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, valamint Dombi Rudolf olimpiai aranyérmes kajakozó.

A döntés a tiéd: iszol vagy mozogsz? A profik mindkettőt tudják egyszerre:)


Képtár

 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14576
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14577
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14578
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14579
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14580
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14581
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14582
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14583
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14585
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14586
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14587
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14588
 • Kviddics az EFOTT-on! kép 14589
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek