Let the sun shine - Napfényes Fesztivál a PECSÁ-ban

2013. május 31.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén ünnepli tizedik születésnapját a PeCsa egyik legnagyobb és legszínesebb rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

Let the sun shine - Napfényes Fesztivál a PECSÁ-ban

Június 2-án, vasárnap a nagyteremben Müller Péter, Bagdy Emőke, Boldizsár Ildikó, Tarr Bence László és Váradi Tibor előadásai, valamint neves művészek – Malek Andrea, Szinetár Dóra, a Kiyo-Kito Taiko és Kövi Szabolcs – produkciói tekinthetők meg.

A fesztivál témáit – egészség, egyensúly, teljesség –  a kisebb termekben gyakorlatias műhelyfoglalkozások segítik, az életünk fontos területeire – például egészséges táplálkozás, önismeret,  – fókuszálva. A konzultációkon és bemutató kezeléseken a jelentkezők kipróbálhatják a természetgyógyászat más alternatív módszerek hatékonyságát a betegségek, a testi-lelki problémák valódi okainak feltárásában és az egészség helyreállításában. Önismereti asztrológia, kineziológia, nehézfém- és allergia kivezetés, méregtelenítés, homeopátia, íriszdiagnosztika, rajzelemzés, grafológia, Bach-virágterápia, Voll-diagnosztika, hajvizsgálat, Hauschka-kozmetika, biológiai fogászat, különféle masszázstechnikák, gerinctorna, energetizáló gyakorlatok, kranioszakrális terápia – a felsorolás korántsem teljes. A szabadtéri kínálat szabad teret ad az örömteli kikapcsolódásnak: játékos felnőtt önismereti utca, meseösvény, játszóház, kézműves és képzőművészeti foglalkozások, gyerek- és pódiumszínpad, reformétterem- és cukrászat, kiállítás és vásár.


 

 

Szólj hozzá!


Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába......
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Agykárosodást szenvedett a Glass Animals dobosa

Joe Seaward kerékpárral ütközött egy teherautó pótkocsijával – írja a 24.hu. Az oxfordi együttes a hátralévő összes idei fellépését lemondta.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek