Év koncertje - szavazás

Let the sun shine - Napfényes Fesztivál a PECSÁ-ban

2013. május 31.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén ünnepli tizedik születésnapját a PeCsa egyik legnagyobb és legszínesebb rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

Let the sun shine - Napfényes Fesztivál a PECSÁ-ban

Június 2-án, vasárnap a nagyteremben Müller Péter, Bagdy Emőke, Boldizsár Ildikó, Tarr Bence László és Váradi Tibor előadásai, valamint neves művészek – Malek Andrea, Szinetár Dóra, a Kiyo-Kito Taiko és Kövi Szabolcs – produkciói tekinthetők meg.

A fesztivál témáit – egészség, egyensúly, teljesség –  a kisebb termekben gyakorlatias műhelyfoglalkozások segítik, az életünk fontos területeire – például egészséges táplálkozás, önismeret,  – fókuszálva. A konzultációkon és bemutató kezeléseken a jelentkezők kipróbálhatják a természetgyógyászat más alternatív módszerek hatékonyságát a betegségek, a testi-lelki problémák valódi okainak feltárásában és az egészség helyreállításában. Önismereti asztrológia, kineziológia, nehézfém- és allergia kivezetés, méregtelenítés, homeopátia, íriszdiagnosztika, rajzelemzés, grafológia, Bach-virágterápia, Voll-diagnosztika, hajvizsgálat, Hauschka-kozmetika, biológiai fogászat, különféle masszázstechnikák, gerinctorna, energetizáló gyakorlatok, kranioszakrális terápia – a felsorolás korántsem teljes. A szabadtéri kínálat szabad teret ad az örömteli kikapcsolódásnak: játékos felnőtt önismereti utca, meseösvény, játszóház, kézműves és képzőművészeti foglalkozások, gyerek- és pódiumszínpad, reformétterem- és cukrászat, kiállítás és vásár.


 

 

Szólj hozzá!


Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Már megint arénáznak ezek a huligánok

Lassan három év telt el azóta, hogy Hooligans legutóbb bevette az Budapest Arénát. A csapat idén március 16-án rátesz még egy lapáttal, és – ahogy az esemény elnevezése is mutatja – egyik leglátványosabb rock koncertjére készül a Papp László Budapest Sportarénában.

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek