Let the sun shine - Napfényes Fesztivál a PECSÁ-ban

2013. május 31.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén ünnepli tizedik születésnapját a PeCsa egyik legnagyobb és legszínesebb rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

Let the sun shine - Napfényes Fesztivál a PECSÁ-ban

Június 2-án, vasárnap a nagyteremben Müller Péter, Bagdy Emőke, Boldizsár Ildikó, Tarr Bence László és Váradi Tibor előadásai, valamint neves művészek – Malek Andrea, Szinetár Dóra, a Kiyo-Kito Taiko és Kövi Szabolcs – produkciói tekinthetők meg.

A fesztivál témáit – egészség, egyensúly, teljesség –  a kisebb termekben gyakorlatias műhelyfoglalkozások segítik, az életünk fontos területeire – például egészséges táplálkozás, önismeret,  – fókuszálva. A konzultációkon és bemutató kezeléseken a jelentkezők kipróbálhatják a természetgyógyászat más alternatív módszerek hatékonyságát a betegségek, a testi-lelki problémák valódi okainak feltárásában és az egészség helyreállításában. Önismereti asztrológia, kineziológia, nehézfém- és allergia kivezetés, méregtelenítés, homeopátia, íriszdiagnosztika, rajzelemzés, grafológia, Bach-virágterápia, Voll-diagnosztika, hajvizsgálat, Hauschka-kozmetika, biológiai fogászat, különféle masszázstechnikák, gerinctorna, energetizáló gyakorlatok, kranioszakrális terápia – a felsorolás korántsem teljes. A szabadtéri kínálat szabad teret ad az örömteli kikapcsolódásnak: játékos felnőtt önismereti utca, meseösvény, játszóház, kézműves és képzőművészeti foglalkozások, gyerek- és pódiumszínpad, reformétterem- és cukrászat, kiállítás és vásár.


 

 

Szólj hozzá!


5 év betegséggel való küzdelem után itt az új Avril Lavigne-dal!

5 év betegséggel való küzdelem után itt az új...

A “Head Above Water” az első, beszédes című dal a készülő új lemezről, amiben énekesnő a Lyme-kórral való küzdelméről mesél.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Metalcore-rajongók, szevasztok: az August Burns Red visszatér!

November 27-e ünnepnap lesz a metalcore kedvelőinek, ugyanis ismét hazánkba látogat az August Burns Red. A srácok az Akvárium Klub Nagyszínpadáról pörgetik majd a bulit.

Ami a Surda-dal mögött van

Legutóbb egy éve írtunk róla, akkor, amikor Ljubisa Samardzic 81 évesen elment. Most, az Újságmúzeumnak köszönhetően, többet megtudtunk róla.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek