Már csak szerdai napijegyek kaphatók a Fishingre

2020/07/01  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Fishing on Orfű szervezői az elsők között voltak, akik "átmentették" augusztus végére a rendezvényüket, de kénytelenek is voltak gyorsan lépni, hiszen a nyár első fesztiváljai között szerepel az orfűi. A Koncert.hu kérdéseire Egyedi Péter válaszolt ezúton is köszönet érte.

FOO: Minden visszaváltott bérletet legalább ketten szerettek volna megvenni

A kormányzati közlés szerint július végén fognak dönteni arról, hogy augusztus 15-e után lehet-e nagyrendezvényeket tartani. Ez a mondat mit jelent számotokra?

Az új dátum bejelentése óta teljes mellszélességgel bízunk az augusztusi dátumban, és az azóta eltelt időszakan sem láttunk olyan tendenciát, ami visszavetné a lelkesedésünket. Szóval abszolút pozitívan várjuk az újabb fejleményeket.

Az első között voltatok, akik augusztus végére halasztottátok a fesztivált, azóta kissé feltorlódtak az események ebben az idősávban. Hatással van-e ez a  FOO-ra, vagy elég korán lefolytak az egyeztetések?

Mi már kész, teljesen átszervezett zenei programmal tettük közzé az új dátumot, ez az egyik alappillére volt a bejelentésünknek. De úgy látom, hogy a később „mozgó” fesztiválok is sikerrel állították össze a programjukat, hiszen viszonylag kevés az átfedés a meghatározó fellépőink között.

Mik a tapasztalataitok a jegyvásárlással kapcsolatban, mennyire "bátrak" az emberek?

Elképesztő volt az érdeklődés a jegyek újraértékesítése kapcsán. Gyakorlatilag egy nap alatt visszakerültünk abba az állapotban, ahol márciusban leálltunk, tehát ismét már csak szerdai napijegyeket lehet kapni a Fishingre. Sőt, talán az is kijelenthető, hogy minden visszaváltott Fishing-bérletet legalább ketten szerettek volna megvenni.

Milyen különleges intézkedéseket kell megtennetek, pl. higiénia, létszámkorlát stb.?

Pár apróságot leszámítva nem tudunk eddig konkrét intézkedésekről. Természetesen minden szabályozást be fogunk tartani.

Létezik-e olyan direktíva, utasítás, javaslat, bármi, amivel ellátták a hazai nyári fesztiválokat a rendezés speciális körülményeivel kapcsolatban, vagy mindenki maga dönt? kaptatok-e bármilyen támogatást?

Egyelőre nem tudom a választ az első kérdésre. A másodikra tudom: nem kaptunk.

A programot tekintve mennyire kellett változtatni az eredetihez képest?

Majd 160 zenei produkciót szerveztünk le júniusra, ezek közül 5 kivételével mindet meg tudjuk valósítani augusztusban.

Készültök-e különleges produkcióval, mit emelnél ki a line-upból?

A 30Y születésnapja és a HS7 egyszeri (plusz szept. 05. Budapest Park) visszatérése mindenképpen megismételhetetlen koncert lesz.

A borfalu, a közlekedés (kisvonat, kabrióbusz), a napközbeni (tavas)koncertek változatlanul megmaradnak?*

Igen, a terveink szerint minden úgy lesz, ahogy tavaly is ment.

A település továbbra is szívesen fogadja a tömeget, vagy van némi ellenkezés (vírus, járvány)?

Orfű továbbra is nagyon támogató, sok szeretettel várják a Fishing vendégeit.

Hogy vagytok? :) De tényleg...

Köszönjük a kérdést, meglepően jól! :)

 

A napi bontás itt

* Az aquapark még mindig zárva, az ingatlant eladásra kínálják, a strand a tulajdonosváltásig nem fog megnyitni. Viszont megnyílt Orfű új kölcsönzője, ahol Tuk-Tuk és Segway kipróbálására lesz lehetőségetek. A telepükésen tavaly nem tudtuk a telekomos mobilnetet használni a leterheltség miatt, akinek ez fontos, érdeklődjön előre!

 

Fishing on Orfű, programtörlések, átszervezés, új dátum

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek