Metálban te vagy a legjobb?

2013. február 06.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Akkor irány a Wacken fesztivál! Idén első alkalommal Magyarországon is elindul a világ legnagyobb metál-tehetségkutatója, a Wacken Metal Battle, melynek fődíja egy fellépési lehetőség a 2013-as németországi fesztiválon. 2013. március 14-ig lehet jelentkezni!

Metálban te vagy a legjobb?

Nah, végre Magyarország is bekerült a legnagyobb metál tehetségkutató vérkeringésébe. A 2004-ben alapított Wacken Metal Battle hazai versenyére már lehet jelentkezni a www.metal-battle.hu oldalon. Az élő döntőre április 28-án kerül sor a Dürer-kertben. A Metal Battle Hungary első helyezettje automatikusan részvételi jogot nyer a németországi Wacken fesztiválon tartott Wacken Metal Battle International tehetségkutatóra, ahol 30 ország saját Metal Battle első helyezettével kell megmérkőzni, s itt a szerencsés nyertes egy lemezszerződést kap a világelső metálkiadójától, a Nuclear Blasttól, valamint egy európai turnéval is díjazzák majd.


Képtár

 • Metálban te vagy a legjobb? kép 9728
 • Metálban te vagy a legjobb? kép 9729
 • Metálban te vagy a legjobb? kép 9723
 • Metálban te vagy a legjobb? kép 9724
 • Metálban te vagy a legjobb? kép 9725
 • Metálban te vagy a legjobb? kép 9726
 • Metálban te vagy a legjobb? kép 9727
 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek