Miért van kivilágítva a Nemzeti Múzeum?

2021/10/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A PONT Fesztivál tiszteletére és örömére három estén át a magyar LaLuz tervezésében kaukázusi motívumok által ihletett fényfestés díszíti a Nemzeti Múzeum homlokzatát.

Miért van kivilágítva a Nemzeti Múzeum?

A Kiskörúton sétálva szokatlan látványban lehet részünk: ragyogó fénymintákkal világít a Nemzeti Múzeum ikonikus épülete. A PONT Fesztivál örömére három estén át a magyar LaLuz tervezésében kaukázusi motívumok által ihletett fényfestés díszíti a homlokzatot.

A Múzeumkertbe október 9-én, szombaton örmény és grúz zenészek, kézműves foglalkozások, gyerekprogramok költöznek – jön a megújult PONT Fesztivál, ami idén a Kaukázus és a magyar hagyomány kincseit hozza Budapest szívébe. Az UNESCO szellemi kulturális örökség csodáit bemutató, ingyenes, szabadtéri rendezvényt idén a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál keretében szervezi a Hangvető.

  

A Kaukázus PONT egy napra a Múzeumkertbe költözik

 

PONT Fesztivál, világzene, Kaukázus, fényfestés

 

 

Szólj hozzá!


Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

Hangol már a zenekar – Lovasi András új...

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.

A jövőben a harmadik oltáshoz fogják kötni a védettségi igazolványt

Egy idő után... Hogy ez valójában egy napot, egy hetet, egy hónapot vagy egy évet jelent (a szám tetszőlegesen cserélhető), ahhoz a Telex cikke sem juttatott közelebb minket.
Új koncertek