Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón

2013. november 19.  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

A legjobb nyári fesztivál – télen! Ezzel a szlogennel hirdeti magát az idén debütáló Indoor Fesztivál, mely a hideg téli éjszakákra kínál forró hangulatú programokat a magyar könnyűzenei élet legrangosabb szereplőinek felvonultatásával.

Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón

A december 28-30. között megrendezendő fesztiválnak a Hungexpo ad otthont, ami garantálja, hogy a karácsonyi nagy „zabálás” után a tágas termekben bőséges hely lesz a mulatozni vágyók számára. Két színpad, több mint 30 hazai előadó, különleges és nagyszabású koncertek. Röviden így lehetne összefoglalni mire számíthatunk, de erre a sajtótájékoztatón a meghívott művészek még rátettek egy lapáttal.

A rendezvény megálmodója és atyja Strem Gábor elárulta, rengeteg meglepetés várható a fellépő zenekarok műsorát tekintve, hiszen itt tartja lemezbemutatóját a Qumby, karácsonyi nagykoncertjét a Magna Cum Laude, és az idén itt lép utoljára színpadra a Punnany Massif. A három előadó közül kettő képviseltette magát a tájékoztatón, így kulisszatitkokról is nyilatkoztak.

A Quimby zenekar a napokban jelenteti meg legújabb, Kaktuszliget című albumát, melynek lemezbemutató monstre koncertjét december 28-án tekintheti meg a nagyközönség az Indoor Fesztiválon. Kiss Tibor újságírói kérdésre elárulta, ez a lemez ismét egy újdonság lesz a rajongók számára, olyannyira, hogy állítása szerint olykor még az ő jellegzetes énekhangja se lesz egyből felismerhető. A cédé mellé ajándékként egy dvd is jár, rajta az idei nyáron a - Sziget Fesztivál nulladik napján - készült koncertfelvétellel, ami a hírek szerint vágatlan formában kerül kiadásra, így minden esetlegesen félrecsúszott hang, vagy botladozás hallható illetve látható lesz rajta.

Az év zenekarának kikiáltott Punnany Massif december 30-án lép fel a fesztiválon, és egy jó ideig az ország határain belül biztosan nem fognak koncertezni, így minden rajongónak erősen ajánlott a megjelenés! Mint ahogy azt Wolfie-tól megtudhattuk, a feszített tempónak egy időre hátat fordítanak, és az elkövetkezendő fél évben inkább az új lemez anyagára koncentrálnak. Éppen ezért egy óriási bulival szeretnének elköszönni a rajongóktól, így a legjobb pillanatban érkezett a felkérés az Indoor Fesztiválon való szereplésre.

A fesztivál azon túl, hogy a nagyközönség szórakoztatását tűzte ki célul, azokra is gondol, akiknek ez a fajta kikapcsolódás nem adatik meg, hiszen a karácsonyi ajándékdömping után a felesleges vagy megunt ajándékokat a fesztivál területén kialakított gyűjtőpontokon lehet leadni, amit később az S.O.S. Gyermekfalu lakóihoz fognak eljuttatni.

Ezen túl érdemes lesz folyamatosan figyelni az Indoor hivatalos oldalait, mert a fesztiválhoz kapcsolódó játékokon akár jordániai utazást (a Quimby társaságában), egyiptomit a Magna Cum Laudéval, vagy 100.000 forint értékű, a fesztiválon felhasználható étel-ital kupont is nyerhetnek!

A napijegyek: november 30-ig: 4990,-, december 27-ig: 5990,-, a helyszínen: 6990,-. 3 napos bérlet: november 30-ig: 9990,-, december 27-ig: 11 990,- a helyszínen: 13 990,-.

www.indoorfesztival.hu

www.facebook.hu/indoorfesztival


Képtár

  • Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón kép 21982
  • Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón kép 21983
  • Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón kép 21984
 

 

Szólj hozzá!


Össznépi Örömóda-éneklés lesz a Bazilikánál szombat este

Össznépi Örömóda-éneklés lesz a Bazilikánál...

Május 25-én este – vagyis az EP-választás előestéjén – kórusban éneklik majd el Budapest belvárosában az Örömódát, az Európai Unió...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ismét buli lesz a város egyik legextrémebb koncerthelyszínén, a Müpa mélygarázsában!

Június 1-jén a Müpa mélygarázsában mutatkoznak be az immáron negyedik alkalommal meghirdetett Garázsband Fesztivál nyertesei.

A hazai könnyűzene diadala: hat magyar zenekar léphet fel idén a bécsi fesztiválon

Immáron hivatalosan is bejelentették, hogy az idei Waves Vienna egyik fókuszországa Magyarország lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek