Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón

2013. november 19.  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

A legjobb nyári fesztivál – télen! Ezzel a szlogennel hirdeti magát az idén debütáló Indoor Fesztivál, mely a hideg téli éjszakákra kínál forró hangulatú programokat a magyar könnyűzenei élet legrangosabb szereplőinek felvonultatásával.

Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón

A december 28-30. között megrendezendő fesztiválnak a Hungexpo ad otthont, ami garantálja, hogy a karácsonyi nagy „zabálás” után a tágas termekben bőséges hely lesz a mulatozni vágyók számára. Két színpad, több mint 30 hazai előadó, különleges és nagyszabású koncertek. Röviden így lehetne összefoglalni mire számíthatunk, de erre a sajtótájékoztatón a meghívott művészek még rátettek egy lapáttal.

A rendezvény megálmodója és atyja Strem Gábor elárulta, rengeteg meglepetés várható a fellépő zenekarok műsorát tekintve, hiszen itt tartja lemezbemutatóját a Qumby, karácsonyi nagykoncertjét a Magna Cum Laude, és az idén itt lép utoljára színpadra a Punnany Massif. A három előadó közül kettő képviseltette magát a tájékoztatón, így kulisszatitkokról is nyilatkoztak.

A Quimby zenekar a napokban jelenteti meg legújabb, Kaktuszliget című albumát, melynek lemezbemutató monstre koncertjét december 28-án tekintheti meg a nagyközönség az Indoor Fesztiválon. Kiss Tibor újságírói kérdésre elárulta, ez a lemez ismét egy újdonság lesz a rajongók számára, olyannyira, hogy állítása szerint olykor még az ő jellegzetes énekhangja se lesz egyből felismerhető. A cédé mellé ajándékként egy dvd is jár, rajta az idei nyáron a - Sziget Fesztivál nulladik napján - készült koncertfelvétellel, ami a hírek szerint vágatlan formában kerül kiadásra, így minden esetlegesen félrecsúszott hang, vagy botladozás hallható illetve látható lesz rajta.

Az év zenekarának kikiáltott Punnany Massif december 30-án lép fel a fesztiválon, és egy jó ideig az ország határain belül biztosan nem fognak koncertezni, így minden rajongónak erősen ajánlott a megjelenés! Mint ahogy azt Wolfie-tól megtudhattuk, a feszített tempónak egy időre hátat fordítanak, és az elkövetkezendő fél évben inkább az új lemez anyagára koncentrálnak. Éppen ezért egy óriási bulival szeretnének elköszönni a rajongóktól, így a legjobb pillanatban érkezett a felkérés az Indoor Fesztiválon való szereplésre.

A fesztivál azon túl, hogy a nagyközönség szórakoztatását tűzte ki célul, azokra is gondol, akiknek ez a fajta kikapcsolódás nem adatik meg, hiszen a karácsonyi ajándékdömping után a felesleges vagy megunt ajándékokat a fesztivál területén kialakított gyűjtőpontokon lehet leadni, amit később az S.O.S. Gyermekfalu lakóihoz fognak eljuttatni.

Ezen túl érdemes lesz folyamatosan figyelni az Indoor hivatalos oldalait, mert a fesztiválhoz kapcsolódó játékokon akár jordániai utazást (a Quimby társaságában), egyiptomit a Magna Cum Laudéval, vagy 100.000 forint értékű, a fesztiválon felhasználható étel-ital kupont is nyerhetnek!

A napijegyek: november 30-ig: 4990,-, december 27-ig: 5990,-, a helyszínen: 6990,-. 3 napos bérlet: november 30-ig: 9990,-, december 27-ig: 11 990,- a helyszínen: 13 990,-.

www.indoorfesztival.hu

www.facebook.hu/indoorfesztival


Képtár

  • Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón kép 21982
  • Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón kép 21983
  • Móka és kacagás az Indoor sajtótájékoztatón kép 21984
 

 

Szólj hozzá!


Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Egy Berlinben élő amerikai rapper is szerepel Tóth Viktor szaxofonos, zeneszerző új dzsesszlemezén. A LAMU című anyag egy nemzetközi sztárokból...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

14: ennyi fellépővel gazdagodott a Balaton Sound kínálata

Pontosan 14 új fellépővel gazdagodott az idén július 3. és július 8. között Zamárdit teljes egészében elfoglaló Balaton Sound fesztivál, köztük a többszörös visszatérő The Chainsmokers, Jess Glyne, vagy a full koncertes változatban érkező Rudimental.

Az első forduló katasztrofális nézettséget produkált, szombaton jön A Dal 2019 második menete

Újabb 10 versenyműből válogathatjuk ki a nekünk (és persze a szakmai zsűrinek) tetsző 6 szerencsés produkciót, akik tovább menetelhetnek a középdöntőbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek