Nagy bejelentések a Nova Rock fesztivál háza tájáról!

2017/11/20  ·   Fesztivál   ·  Simonyi Éva

A Nova Rock bejelentette a 2018-as fesztivál első fellépőit, és nem okozott csalódást a felhozatal! Már el is indult az előzetes jegyelővétel az oldalukon, engem már most meggyőzött!

Nagy bejelentések a Nova Rock fesztivál háza tájáról!

Tehát íme az első adag fellépő:

Die Toten Hosen

Több, mint 10 millió eladott lemezével Németország egyik legsikeresebb punk zenekarává nőtte ki magát az évek során a Die Toten Hosen, aki a 2018-as Novarock egyik headlinere.

 

Avenged Sevenfold

A gyakran A7X-nek rövidített Avenged Sevenfold a heavy metalt fogja képviselni a fesztiválon!

 

Volbeat

Fülbemászó dallamaival egészen biztos, hogy sok fesztiválozót csábít majd fellépése napján a nagyszínpad környékére! Néhány éve láthattuk őket a Volt fesztiválon, 2018-ban is egy Sopronhoz közeli helyre térnek vissza!

 

Iron Maiden

A legendás zenekar természetesen headlinerként lép majd színpadra a fesztiválon.

 

Marilyn Manson

Nyáron a Budapest Parkban mutatta meg, mit tud ennyi év elteltével. Magyar rajongóknak jó hír, hogy az ismétlésért nem kell majd messzire menni!

 

Rise Against

Az együttes az elmúlt években eltűnt a rivaldafényből, de végre eljött az idő, hogy visszatérjenek! Új albumuk nyáron jelent meg Wolves címmel, és készen állnak, hogy újra turnézzanak!

 

Stone Sour

A Slipknotból ismert Corey Taylor másik együttese, a jóval dallamosabb számokról ismert Stone Sour-t is láthatjuk majd!

 

A fesztivál kedveskedik a metalcore rajongóknak is, hiszen fellép a Killswitch Engage és a Parkway Drive is, továbbá a Limp Bizkit, a Bullet For My Valentine és a Meshuggah is!

Ők már biztosan ottlesznek Nickelsdorfban, és ne feledjük, ez még csak az első bejelentés volt! 2018.06.14-17. között kerül sor a fesztiválra, ott találkozunk!

2017-es tudósításainkat itt olvashatjátok!

Nova Rock, fesztivál, Die Toten Hosen, Avenged Sevenfold, Volbeat, Iron Maiden, Marilyn Manson, Rise Against

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek