Nemes versengés: Zorall Sörolimpia 2013

2013. május 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A közönségszavazatok alapján a Sörolimpia idén elnyerje a 2012-es év legjobb fesztiválja díját a Koncert.hu versenyében. hatvan fellépővel köszönik meg a támogatást rajongóiknak.

Nemes versengés: Zorall Sörolimpia 2013

Végleges lett a Zorall zánkai különítménye, és immáron a jegyek is kaphatók a nyár egyik legrockosabbnak ígérkező Balaton-parti fesztiváljára. A már hagyománynak számító Zorall Sörolimpia több mint hatvan fellépője igen komolyan készül a különleges szabadságra. Élvonalban a Depresszió, Rómeó Vérzik, az Action és a Blues Company, Wisdom, Kalapács, nem mellékesen pedig az újjáéledt Sing Sing, valamint a fesztivál hatéves történetének legelső külföldi fellépője a svéd melodic-death banda, a The Embodied érkezik augusztusban a tópartra. No és sokan mások, rock- és metálcsapatok, tribute bandák – és természetesen a főszervező Zorall is megmozgatja majd a népet. 

Az esemény a Faceook oldalán folyamatosan mutatja be a fellépőket, egy-egy mindent elmondó videóval. A számos program és motorzaj mellett tehát a Balaton-part  is rocktól lesz, a színes forgatagban pedig a már megszokott Zorall-bulik mellett, idén a 20 éve elhunyt Kun Péter emlékére kiállítás nyílik, s a fesztivál felkarolta a Pulzus tehetségkutatót is .


 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek