Év koncertje - szavazás

Nemes versengés: Zorall Sörolimpia 2013

2013. május 09.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A közönségszavazatok alapján a Sörolimpia idén elnyerje a 2012-es év legjobb fesztiválja díját a Koncert.hu versenyében. hatvan fellépővel köszönik meg a támogatást rajongóiknak.

Nemes versengés: Zorall Sörolimpia 2013

Végleges lett a Zorall zánkai különítménye, és immáron a jegyek is kaphatók a nyár egyik legrockosabbnak ígérkező Balaton-parti fesztiváljára. A már hagyománynak számító Zorall Sörolimpia több mint hatvan fellépője igen komolyan készül a különleges szabadságra. Élvonalban a Depresszió, Rómeó Vérzik, az Action és a Blues Company, Wisdom, Kalapács, nem mellékesen pedig az újjáéledt Sing Sing, valamint a fesztivál hatéves történetének legelső külföldi fellépője a svéd melodic-death banda, a The Embodied érkezik augusztusban a tópartra. No és sokan mások, rock- és metálcsapatok, tribute bandák – és természetesen a főszervező Zorall is megmozgatja majd a népet. 

Az esemény a Faceook oldalán folyamatosan mutatja be a fellépőket, egy-egy mindent elmondó videóval. A számos program és motorzaj mellett tehát a Balaton-part  is rocktól lesz, a színes forgatagban pedig a már megszokott Zorall-bulik mellett, idén a 20 éve elhunyt Kun Péter emlékére kiállítás nyílik, s a fesztivál felkarolta a Pulzus tehetségkutatót is .


 

 

Szólj hozzá!


Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a...

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC hírportálja.

Pápai Joci győzelmével és plágiumgyanúval zárult A Dal második elődöntője

Szombat este A Dal című műsorban utoljára pontozott a tisztelt zsűri – megint adtak okot némi mérgelődésre nézői körökben. A legnagyobb port mégsem ez kavarta, hanem Freddie külön bejelentése a műsor végén, ami előre vetít egy újabb botrányos, plágiumvádakkal teli hetet a végjáték előtt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek