Nyárindító Máriai Merlot Rosé Fesztivál Balatonmáriafürdőn

2016/06/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Balatonmáriafürdő központi részén, a Vilma utcában idén harmadik alkalommal rendezi meg a helyi turisztikai egyesület a Máriai Merlot Rosé Fesztivált 2016. június 25-én.

Nyárindító Máriai Merlot Rosé Fesztivál Balatonmáriafürdőn

Június 25-én a helyi Balaton Old Boys zenekar nyitja a rendezvényt, de fellép a Marcató ütőegyüttes az M&K fúvószenekarral együtt. A csodás borok mellé jól fog esni másfél órás Roy & Ádám élő koncert, a napot a The Bits Beatles emlékzenekar zárja.

A Balaton dél-nyugati partszakaszán 7,5 km szélesen elterülő Balatonmáriafürdő a turisták kedvelt üdülőhelye. A nyári főszezoni időszakban a településen tartózkodó emberek száma megtízszereződik, 2015-ben közel 80.000 vendégéjszakát töltöttek itt. A Balaton csábító közelsége mellett a déli part borai is nagy vonzerőt jelentenek a vendégek számára. A rendezvényen szép számmal képviselik magukat a helyi és környékbeli bortermelők, változatos aromájú, ízletes boraikkal, hogy bebizonyítsák, a Balaton déli partja az egyik leghíresebb bortermő vidék. A rendezvényen kizárólag környékbeli termelők borait kóstolhatják meg a vendégek, ezzel is támogatva a helyi borászok munkáját. Borkóstolásra és decis jegy vásárlására egyaránt lehetőség kínálkozik majd. A borok mellett kézműves termékek széles választéka is csábítja a vendégeket.

A Balaton déli partja a családi nyaralások kedvelt helyszíne, ezért a gyerekekre is gondoltak, így lesz arcfestés, lufi hajtogatás, de állatsimogató is várja a legkisebbeket. Idén is megrendezzük az izgalmas bor kvízt is.


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek