Oltási igazolvány nélkül is látogathatók a Bondoró fesztivál helyszínei

2021/05/31  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Hát ilyet is ritkán olvasni mostanában...

Oltási igazolvány nélkül is látogatható a Bondoró

A Bondorodó FB oldalán olvastuk:

"A fesztivál nyolc különböző programhelyszínén külön-külön számlálásra kerül az 500 fő. Így a Kormány 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelete alapján a fesztivál helyszínein védettségi igazolvány nélkül, egyszerre, egy helyszínen, egy időben maximum 500 főig lehet tartózkodni.

A fesztivál teljes területét a biztonsági szolgálatunk felügyeli és biztosítja.

A fesztivál területén kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőket találhattok majd, a maszkhasználat nem kötelező, mivel szabadtéri rendezvényről van szó.

Vendéglátó partnereink fokozottan ügyelnek a tisztaságra.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a biztonságos és önfeledt szórakozás érdekében aki csak teheti, oltassa be magát. Az oltási kártyákat nem tesszük kötelezővé, ám értékeljük, ha van. A fesztivál teljes szervező stábja megkapta saját oltásait. Vigyázzunk egymásra!"

Felmerült bennünk pár kérdés ezzel kapcsolatban – mivel úgy gondoljuk, hogy ez a megközelítés más rendezvényszervezőknek is támpontot adhat –, ezért megkérdeztük a szervezőket. Azt írták, a Bondoró utcaszínházi fesztivál nem egy körbekerített helyszínen zajlik (hanem egy településen belül több helyszínen) és egyébként sem zenés, táncos rendezvény – ebből a két tulajdonságából fakadóan speciális az esete. Mivel a megoldásra a hatóság is rábólintott, törvényi akadálya nincs.

A fesztivált az eredeti időpontban rendezik meg, a zenei fellépőkkel kapcsolatban itt vannak infók.

Bondorodó Fesztivál, 2021., Kapolcs

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek