Oltási igazolvány nélkül is látogathatók a Bondoró fesztivál helyszínei

2021/05/31  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Hát ilyet is ritkán olvasni mostanában...

Oltási igazolvány nélkül is látogatható a Bondoró

A Bondorodó FB oldalán olvastuk:

"A fesztivál nyolc különböző programhelyszínén külön-külön számlálásra kerül az 500 fő. Így a Kormány 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelete alapján a fesztivál helyszínein védettségi igazolvány nélkül, egyszerre, egy helyszínen, egy időben maximum 500 főig lehet tartózkodni.

A fesztivál teljes területét a biztonsági szolgálatunk felügyeli és biztosítja.

A fesztivál területén kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőket találhattok majd, a maszkhasználat nem kötelező, mivel szabadtéri rendezvényről van szó.

Vendéglátó partnereink fokozottan ügyelnek a tisztaságra.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a biztonságos és önfeledt szórakozás érdekében aki csak teheti, oltassa be magát. Az oltási kártyákat nem tesszük kötelezővé, ám értékeljük, ha van. A fesztivál teljes szervező stábja megkapta saját oltásait. Vigyázzunk egymásra!"

Felmerült bennünk pár kérdés ezzel kapcsolatban – mivel úgy gondoljuk, hogy ez a megközelítés más rendezvényszervezőknek is támpontot adhat –, ezért megkérdeztük a szervezőket. Azt írták, a Bondoró utcaszínházi fesztivál nem egy körbekerített helyszínen zajlik (hanem egy településen belül több helyszínen) és egyébként sem zenés, táncos rendezvény – ebből a két tulajdonságából fakadóan speciális az esete. Mivel a megoldásra a hatóság is rábólintott, törvényi akadálya nincs.

A fesztivált az eredeti időpontban rendezik meg, a zenei fellépőkkel kapcsolatban itt vannak infók.

Bondorodó Fesztivál, 2021., Kapolcs

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest