Party-sorozat, amit semmiképpen ne hagyj ki a Szigeten!

2015. július 21.  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Mostanában a Sziget Fesztiválon a kora esti gyűlést várjuk a legjobban a Nagyszínpadnál, mert ilyenkor a több ezres tömeg egyszerre fújja a buborékot, engedi a lufit a magasba, lengeti a zászlót, vagy épp dobálja egymást színes festékporral. Megérkeztek a party időpontok!

Party-sorozat, amit semmiképpen ne hagyj ki a Szigeten!

Lehet, hogy ez így elsőre kicsit gyerekesnek hangzik, de higgyétek el, roppant szórakoztató dolog kb. negyedóráig együtt játszadozni a Szitizenekkel.

Lássuk, pontosan mikor mire számíthatunk:

Augusztus 10. 19:00 óra - Lufi party

Az egyik legszebb látványt nyújtó buli. Ilyenkor több ezer színes lufit osztanak szét a szervezők a látogatók közt, akik egy adott jelre egyszerre engedik a magasba a nehezen megszerzett játékszert. Egy kicsit mindig fáj a szívünk érte, viszont az elénk táruló látvány mindent megér.

Augusztus 11. 19:00 óra - Buborék party

Mint a lufinál, itt is temérdek buborékfújásra alkalmas eszközt osztanak szét, amit aztán az adott jelre mindenki megpróbál üzembe helyezni. Több-kevesebb sikerrel. Ez inkább a helyszínen élvezhető, mivel az apró buborékok hamar kipukkadnak. Viszont szemmagasságból olyan az egész, mintha egy óriási szappanos vödörben állnánk.

Augusztus 12. 19:00 óra - Zászló party

Nem a legélvezetesebb, viszont messziről mindig gyönyörű fotókat készítenek rólunk. Tavaly sárga és kék színekben pompáztak a zászlók, amiket az adott jelre egyszerre, és lehetőleg egy irányba lengetünk. Nagy előnye a játéknak, hogy a zászlókat elvihetjük emlékbe. Nálunk is díszeleg a szobában már egy-két példány. ;)

Augusztus 13. 19:00 óra - Konfetti party

Látványos és élvezetes egyszerre. A szilveszteri alapkellék újrafelhasználásának legjobb módja. Adott jelre az égbe dobálni, majd menekülni a helyszínről, roppant szórakoztató. Tavaly találkoztunk olyanokkal, akik több kilónyi konfettit csavartak magukra, míg a végén már mozdulni se tudtak.

Augusztus 14. 19:00 óra - Rumbatök party

Újdonság! Ezt még mi sem tudjuk elképzelni milyen lesz, de nagyon várjuk!!!

Augusztus 15. 19:00 óra - Colour party

Abszolút kedvenc! A játék nagyon egyszerű. Kapunk a kezünkbe temérdek színes festékport, amit adott jelre vadul kezdünk el dobálni a környezetünkben fellelhető emberekre. Itt esélyed nincs a menekülésre, úgyhogy aki belevág, számítson arra, hogy színes bőrűként távozik a helyszínről. Aggodalomra semmi ok, a por könnyen eltávolítható egyetlen mosással, viszont addig is remekül festünk. Szó szerint. ;)

Augusztus 16. 21:00 óra - End Show

A végjáték. Itt igazából a tűzijáték a lényeg, de tavaly a Dj szett alatt világító rudakat is osztogattak, ami a sötétben igencsak pazar látványt nyújt távolról. És persze szintén elraktározható emlékként.

A partyk minden esetben a Nagyszínpadnál kerülnek megrendezésre, és a kezdés pontos, úgyhogy nem érdemes késni. Illetve jó tanácsként javasoljuk, érkezzetek legalább fél órával korábban, mert a kiosztásra kerülő játékok gyorsan fogynak, és egy-egy darabért a Szitizenek bárkin átgázolnak.

Jó szórakozást kívánunk! :)


 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek