Rock 'n Roll meets cow

2013/05/27  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Megyer, hazánk legkisebb faluja közel egy hónap múlva rendezi meg a Megyer Camp Fesztivált. Nem akármilyen buli ez: a koncert.hu közönségszavazásán idén a 2. helyet nyerték el a honi legjobb fesztiválok sorában.

Rock 'n Roll meets cow

Maga a program már kész, most a falu most a vendégek kulturált fogadását készíti elő, az új táborhelyen új tusolók és vécék épülnek, de megmaradnak a régiek is. Azért a tehenek is kapnak enni a nagy sürgés-forgásban... A táborhelyen foci és strandröplabda várja a vendégeket, és aki kedvet kap a zenélgetéshez, hippisátor árnyékában - és az ottragadt zenészek társaságában - kiélheti ezt a vágyát is.

Nem kell fesztiválóriásnak lenni, hogy megteremtsék azt a hangulatot, amiért rendre nekivágunk az ország különböző településeinek - és amiért pár napra kizárjuk a külvilágot. Ehhez pont tökéletes egy olyan életérzésben jeles fesztivál, mint a Megyer Camp, nem véletlen, hogy a koncert.hu közönségszavazata alapján a „2012 év legjobb fesztiválja” cím második helyét tudhatja magáénak.

Az idei felhozatal elég parádésra sikeredett:

Kowalsky meg a Wega
ROAD
Anna and the Barbies
Ganxta Zolee és a Kartel
Rómeó Vérzik
Junkies
Sex Action
Hollywood Rose
Cool Head Klán
Auróra

Az eddigi augusztus huszadikát váltó júliusi időpont azért is szerencsésebb, mert nem fordulhat elő étel-italellátási probléma a nemzeti ünnep miatt.  


Képtár

  • Rock 'n Roll meets cow kép 13178
  • Rock 'n Roll meets cow kép 13179
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek