Rock 'n Roll meets cow

2013. május 27.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Megyer, hazánk legkisebb faluja közel egy hónap múlva rendezi meg a Megyer Camp Fesztivált. Nem akármilyen buli ez: a koncert.hu közönségszavazásán idén a 2. helyet nyerték el a honi legjobb fesztiválok sorában.

Rock 'n Roll meets cow

Maga a program már kész, most a falu most a vendégek kulturált fogadását készíti elő, az új táborhelyen új tusolók és vécék épülnek, de megmaradnak a régiek is. Azért a tehenek is kapnak enni a nagy sürgés-forgásban... A táborhelyen foci és strandröplabda várja a vendégeket, és aki kedvet kap a zenélgetéshez, hippisátor árnyékában - és az ottragadt zenészek társaságában - kiélheti ezt a vágyát is.

Nem kell fesztiválóriásnak lenni, hogy megteremtsék azt a hangulatot, amiért rendre nekivágunk az ország különböző településeinek - és amiért pár napra kizárjuk a külvilágot. Ehhez pont tökéletes egy olyan életérzésben jeles fesztivál, mint a Megyer Camp, nem véletlen, hogy a koncert.hu közönségszavazata alapján a „2012 év legjobb fesztiválja” cím második helyét tudhatja magáénak.

Az idei felhozatal elég parádésra sikeredett:

Kowalsky meg a Wega
ROAD
Anna and the Barbies
Ganxta Zolee és a Kartel
Rómeó Vérzik
Junkies
Sex Action
Hollywood Rose
Cool Head Klán
Auróra

Az eddigi augusztus huszadikát váltó júliusi időpont azért is szerencsésebb, mert nem fordulhat elő étel-italellátási probléma a nemzeti ünnep miatt.  


Képtár

  • Rock 'n Roll meets cow kép 13178
  • Rock 'n Roll meets cow kép 13179
 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek