Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

2019/11/27  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Jövő nyáron 3 napra ismét beülhetünk az időgépbe, és visszarepülhetünk a 90-es és 2000-es évek fergeteges bulijaiba, ahol újra 18 éves lehet mindenki! Legalábbis ezt ígéri mindenkinek a 2020. június 4-én induló Deja Vu Fesztivál.

Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

A fesztiválra több olyan fellépő is érkezik, akik először látogatnak a napfény városába, de lesznek a korábbi kedvencek is.

Dániából jön a 90-es évek egyik slágergyárosa, akinek tekintete most is olyan mint egy tininek: Whigfield. Elhozza a legnagyobb slágereit Saturday night-ot, Think of you-t vagy a Sexy eyes-t.

De Szegeden bulizik jövőre az a csapat is akik nélkül a 2000-es években nem volt igazi party, Natalie Holner vezetésével felrobbanjta a fesztivál nagyszínpadát a Cascada az Everytime we touch-al vagy a Evacuate the dancefloor-al.

Az egyik nagy visszatérő AliceDj pedig a Better off alone slágerével viszi le a fejeket az Újszegedi Partfürdőn.

Pumpálásban se lesz hiány, hiszen a belga Danzel is támad, a Pump it up-al vagy a Put your hands up in the air-el mozgatja át a fesztiválozókat!

15 év után Magyarországon és  a Deja Vu Fesztiválon először lép színpadra  a  jamaicai és német formáció a LOFT.

A számos nemzetközi sztár mellett a hazai kedvenceink is velünk lesznek újra tinik, már biztosan itt lesz az  UFO, az Annimal Cannibals és Erős és Spigiboy is. Ez még persze nem a teljes lista, újabb bejelentések várhatók. Nyár lesz, buli lesz!

 

Deja Vu Fesztivál, Whigfield, Cascada, AliceDj, Danzel, LOFT, UFO, aAnnimal Cannibals, Erős, Spigiboy, Szeged

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek