Szólók és duók három napon át: No Wave Feszt

2015. június 10.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A No Wave Fesztivál olyan háromnapos Ideiglenes Autonóm Terület, ahol az akusztikus-, elektroakusztikus-, absztrakt-, valamint a bejósolhatatlanság kreatívan izgalmas kockázatával élő zörej- és improvizatív zenéé a főszerep.

Szólók és duók három napon át: No Wave Feszt

A No Wave Fesztivál olyan Immediatista Kaláka, amelyet az improvizatív- és experimentális zene szeretetének, a hangművészet szabad terjesztésének és állandó változásban való működésének lehetséges és autonóm-érvényes platformjaként határoznak meg.

Az Ideiglenes Autonóm Területen a résztvevők folyamatos (földrajzi) vándorlásuk, (szellemi) utazásuk, sokrétű zenei és hangművészeti felfedezőútjaik során három napra egymásra találnak, a közönség pedig – az Auróra intim és inspiratív környezetében – közvetlen módon lehet részese a hangművészeti nomadizmus különleges, szabad, utópikus pillanatainak.


 No Wave Feszt

2015. június 15-16-17. (hétfő-kedd-szerda), 20.00

Budapest, Auróra

Hétfő

20.00 Jean-Luc Guionnet & Seijiro Murayama Duo (F-J)

21.00 Sőrés Zsolt (Ahad) (H)

22.00 én & R.R. Habarc Duo (H)

Kedd

20.00 Varga Zsolt & Oliver Mayne Duo (H-GB)

21.00 Tijana Stanković & Réka Réhaug Themsen aka Rosi Rehformen Duo (SRB-A)

22.00 Kováts Gergő & Bolcsó Bálint Duo (H)Szerda

20.00 Bertrand Gauguet (F)

21.00 Bertrand Gauguet & Sőrés Zsolt (Ahad) Duo (F-H)

22.00 Varga Zsolt & Kovács Gergely Duo (H)

 

Napijegy: 1000 forint; háromnapos fesztiválbérlet: 2500 forint


 

 

Szólj hozzá!


Gájer Bálint párt keres egy duetthez

Gájer Bálint párt keres egy duetthez

Gájer Bálint nagy erőkkel készül karácsonyi nagy koncertjére (az esemény adatlapját csatoltuk). Az élményben, amelyet egy ilyen ünnepi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Csak most búcsúztatták el Aviciit

Avicii családja, barátai és rajongóinak százai gyűltek össze Svédországban pénteken, hogy emlékezzenek a DJ-re. Arról nem szólnak a híradások, hogy miért vártak hét hónapig a svéd dj tragikus halála után.

Ez már hányadik botrány, amióta Zámbó Jimmy meghalt...?

Már annyiszor elhatároztuk, hogy megnézünk egy X-faktort, de valahogy nem ugrottuk meg a feladatot, az első öt perc kifogott rajtunk. A mostani balhéról is a Blikkből értesültünk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek