Korál

Tankcsapda, Quimby, Csík zenekar – Gombaszögön táboroznak júliusban

2017. június 19.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Több tucat főként könnyűzenei és népzenei fellépő, és összességében több mint száz program várja a látogatókat az idei Gombaszögi Nyári Táborban, július 10-16-ig.

Tankcsapda, Quimby, Csík zenekar – Gombaszögön táboroznak júliusban

A Gombaszögi Nyári Tábor a szlovákiai magyar fiatalok egyik komoly hagyományokra visszatekintő nyári rendezvénye. A fesztivál, amelynek az utóbbi néhány évben Krasznahorka-váralja adott otthont, a tavalyi évben "visszaköltözött" névadó elődrendezvényének helyszínére, a Gömörben lévő Szalóc településhez közeli Gombaszögi völgyben található, részleges infrastrukturális felújításon átesett kempingbe.

"Még van munka hátra..." – nyilatkozta a rendezvény főszervezője, amiből sejteni lehet, hogy lesznek hiányosságok, de a tábor utcáit például már lekövezték, új programhelyszínek is készültek (így már 11-re nőtt a számuk), a régiek közül többet lefedtek, készült egy új sportpálya, egy medence és egy kötélcsúszda is.

Ami meg a zenei felhozatalt illeti: tavaly kritikával illették őket a rockzene hiánya miatt, most a Tankcsapdával és a Kowalsky meg a Vegával erősítenek, mellettük érkezik még  többek között a Halott Pénz, a Csík zenekar, a Quimby, az Arizóna, a SoulFool Band és Antonia Vai is.

 


 

 

Szólj hozzá!


Nem a The Cranberries volt Dolores O'Riordan utolsó projektje

Nem a The Cranberries volt Dolores O'Riordan utolsó...

Illetve, nem teljesen... O'Riordan a zenekar leghíresebb és legsikeresebb dalát, a Zombie-t kezdte felénekelni egy feltörekvő Los Angeles-i banda...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lelép az Ocho Macho a Facebookról?

A FB algoritmusai sajátosságait a saját bőrünkön is tapasztaljuk. A közeljövőben még további változások várhatók. Nyilván érzi ezt az Ocho Macho és az adminjuk is, ezért posztolták ki ezt:

Freddie lép majd fel az Arénában Emeli Sandé előtt

Freddie és zenekara melegíti be a közönséget a világhírű brit soul és R&B énekesnő, Emeli Sandé február 18-i budapesti koncertje előtt a Papp László Budapest Sportarénában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek