Tankcsapda, Quimby, Csík zenekar – Gombaszögön táboroznak júliusban

2017. június 19.  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Több tucat főként könnyűzenei és népzenei fellépő, és összességében több mint száz program várja a látogatókat az idei Gombaszögi Nyári Táborban, július 10-16-ig.

Tankcsapda, Quimby, Csík zenekar – Gombaszögön táboroznak júliusban

A Gombaszögi Nyári Tábor a szlovákiai magyar fiatalok egyik komoly hagyományokra visszatekintő nyári rendezvénye. A fesztivál, amelynek az utóbbi néhány évben Krasznahorka-váralja adott otthont, a tavalyi évben "visszaköltözött" névadó elődrendezvényének helyszínére, a Gömörben lévő Szalóc településhez közeli Gombaszögi völgyben található, részleges infrastrukturális felújításon átesett kempingbe.

"Még van munka hátra..." – nyilatkozta a rendezvény főszervezője, amiből sejteni lehet, hogy lesznek hiányosságok, de a tábor utcáit például már lekövezték, új programhelyszínek is készültek (így már 11-re nőtt a számuk), a régiek közül többet lefedtek, készült egy új sportpálya, egy medence és egy kötélcsúszda is.

Ami meg a zenei felhozatalt illeti: tavaly kritikával illették őket a rockzene hiánya miatt, most a Tankcsapdával és a Kowalsky meg a Vegával erősítenek, mellettük érkezik még  többek között a Halott Pénz, a Csík zenekar, a Quimby, az Arizóna, a SoulFool Band és Antonia Vai is.

 


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek