Menopauza 1170x180

Tankcsapdát állít a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

2024/02/16  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz, a Petőfi híd és a Szabadság híd között.

Fotó: Tankcsapda

A Budapest Open Road Days 2024 felvezető eseményeként május 23-26. között szervezik meg az Open Road Tourt, amelyen idén Győrtől Békéscsabáig motorozhatnak közösen a túra résztvevői Budapest, Jászberény, Gyomaendrőd, Orosháza-Gyopárosfürdő és Gyula megállókkal. Ahogy a korábbi években, idén is számos izgalmas programmal és koncertekkel készülnek a szervezők a közös motoros túrára.

Az Open Road Days 2024-en kényelmes nyugágyakban és függőágyakban megpihenve, a Duna, a nyüzsgő Budapest és a szebbnél szebb motorok látványában gyönyörködhettejk majd. Ehhez a Plázs DJ adja a zenei alapot. A napsütést élvezve bárki úgy érezheti itt magát, mintha egy nagyvárosi klip főszereplője lenne. Napnyugta után pedig egy koktél vagy más ital mellett a lampionok fényében élvezhetjük a zenét, a kilátást és a társaságot...

Nem kell megijedni: lesznek ennél azért keményebb programok is!

A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett (márkafüggetlen!) motoros, családi és zenei fesztiválon összesen 13 programhelyszínnel és 4 zenei színpaddal várják a fesztiválozókat.

A fesztivál fő fellépője június 29-én, szombaton az idén 35 éves jubileumát ünneplő Tankcsapda. A zenekar első idei budapesti nagykoncertjét a Műegyetem rakparton megrendezett fesztiválon adja.

A Tankcsapda nagykoncertje mellett június 28-án, pénteken a nagyszínpadon lép fel a Godfater. Az igazi szupergrup zenekart Tátrai Tibor a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész gitárlegenda hívta életre 2020-ban. A fiatalabb generáció hangszeresei közül csupa mai nagyágyú játszik a csapatban. „Tibusz” mellett színpadon áll Szebényi Dani, Mike Gotthard, Kéri Samu és Borlai Gergő. A zenekar új lemezzel érkezik a fesztiválra, és a saját dalok mellett Tátrai Tibor emblematikus szerzeményeit is elhangzanak a rendezvényen.

Jártunk koncertjükön is, itt írtunk róla:

 

A százkarú magyar rockzenekar, avagy nagyon tömören: azt' a (...) mindenit!

 

A közönség a Mystery Gang koncertjén is bulizhat a Budapest Open Road Days 2024-en. A zenekar három új számmal készül a fesztiválra, amelyeket itt mutatnak be először a közönségnek. Ha már zenekari évfordulók: a fesztiválon szintén fellépő Takács Vilkó, aki  idén a motoros jogosítványának 25 éves évfordulóját is ünnepli :)  Little G Weevil és K.C. Brown pedig egy izgalmas blues koncerttel várja a közönséget június 28-án a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválon.

A fesztiválon a zene mellett a látványos és élményekben gazdag motoros programoké lesz a főszerep. A legnagyobb budapesti belvárosi fesztivált két közös motorozás foglalja keretbe: június 27-én, a 0. napon a rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, amit június 29-én egy nagyszabású budapesti motoros felvonulás követ.

Innen csak a motoros őrültek olvassák! :)

A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage sátor, ami egy afféle motorsimogató, ahol minden jelentős magyarországi motormárkával egy helyszínen lehet majd találkozni. A BMW, a Harley-Davidson, a Yamaha, a Suzuki és a Piaggio csoport képviselői is megjelennek itt motorokkal és témákkal egyaránt. A helyszín programjának fókuszában az élménymotorozás áll. Ezen a programhelyszínen önálló „beszélgetős” színpad, szórakoztató aktivitások és a kiállító márkák bemutatkozása, szakértői várják az érdeklődőket. A helyszín házigazdája Winkler Róbert, akinek személye garancia arra, hogy a színpadon zajló beszélgetések nem csak informatívak és szórakoztatók, de „belemenősek” is lesznek. A látogatók megismerkedhetnek itt a motormárkák újdonságaival, legfontosabb üzeneteivel, és találkozhatnak a magyarországi motoros szcéna márkanagyköveteivel is.

Emellett látványos motoros és bmx kaszkadőr show-kon szórakozhat a közönség, lesz Harley-Davidson történeti motorkiállítás, és ingyenes tesztvezetésekre is lehet majd jelentkezni a Harley on Tour kamionnál.  A már műalkotásnak számító motorok kiállításán pedig igazi különlegességeket nézhetnek és tapinthatnak az érdeklődők, sőt megismerkedhetnek és beszélgethetnek itt az alkotókkal is.

A Budapest Open Road Days a családokat Family-Kid Zone programhelyszínnel várja, ahol a gyerekeké és a családoké a főszerep. Innen rajtol a „nyuszimotorosok versenye”, míg a felnőttek lassúsági versenyen mérethetik meg magukat...

 

Budapest Open Road Days, fesztivál, Tankcsapda, Műegyetem rakpart

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek